rootfoot

Trei idei de tinute ca sa ai vara aceasta o vacanta eleganta

Parca te relaxezi cu mai mult spor atunci cand ai deja in garderoba cateva tinute de vacanta pe care abia astepti sa le porti. Odata cu cresterea temperaturilor, creste si cheful de distractie si, mai ales, cheful de a imbraca rochii feminine, senzuale, in culori vibrante.

 

Nu-i obligatoriu sa-ti petreci vara in tricouri si pantaloni scurti, chiar daca poti alege sa te imbraci extra casual cand mergi la cumparaturi sau cand faci o vizita scurta celei mai bune prietene, pentru o cafea si o discutie ca-ntre fete. Din contra, acum este momentul sa experimentezi, sa incerci noi combinatii vestimentare si sa profiti de vremea calduroasa pentru a purta rochii elegante, vaporoase sau cu insertii transparente. Nu de alta, dar dupa aceea vine iar toamna mohorata si o sa regreti ca nu ai purtat mai des tinute seducatoare, care sa-ti puna in evidenta prospetimea pielii sarutate de soare.

 

Tinuta casual eleganta pentru iesirile cu prietenii

 

In primul rand, afla ca ca nu doar micile rochii negre se potrivesc atat la evenimente cu dress code formal, cat si semi-formal sau casual. Trebuie doar sa schimbi accesoriile si incaltamintea pentru a transforma niste rochii de ocazie, cu care ai intoarce toate privirile la petrecerile de nunta din restaurante pretentioase, in rochii casual, chic si seducatoare, ideale pentru serile de vara petrecute pe terase.

 

Ti-e teama ca tesaturile delicate, precum dantela sau voalul, nu sunt suficient de confortabile? Aspectul acesta depinde mai degraba de croiala si de cat de bine se asaza pe corp. O rochie eleganta bine croita, care nu te strange si iti ofera libertate de miscare o sa fie la fel de usor de purtat vara ca si una de plaja.

 

Sa luam, de exemplu, rochia Marina in nuanta somon. E confectionata din voal fronsat si are un design feminin si avantajos pentru silueta. Culoarea e perfecta pentru vacanta, iar materialul iti alunga orice griji in ce priveste sifonatul. Daca o porti cu sandale cu toc inalt, in nuante de auriu metalic, e o tinuta ideala pentru o petrecere formala, dar daca alegi sandale fara toc sau chiar o pereche de tenisi, atunci obtii o tinuta casual eleganta pe care o s-o adori!

 

Tinute din dantela pentru ocaziile speciale din vacanta

 

Stii ca e posibil sa apara din senin o ocazie speciala atunci cand pleci in vacanta. O cina festiva, un concert, o piesa de teatru sau poate pur si simplu vrei sa arati extraordinar intr-una din seri (cine stie, poate tocmai se implinesc niste ani de cand ti-ai cunoscut jumatatea), toate acestea sunt motive suficiente ca sa pui in bagaj una sau doua rochii de vara din dantela.

 

Iti recomand modelele de rochii din dantela midi, fara maneci, in culori puternice, asa cum sunt rochiile Ingrid sau Tania. Avantajul lor este dat de faptul ca se comporta excelent in anotimpul cald, iar croiala iti va pune in valoare formele chiar daca alegi modele cu o jumatate de numar sau un numar mai mare. Daca evenimentul nu este unul formal, le poti purta si cu balerini sau sandale fara toc, cu un design delicat in nuante metalice.

 

Rochii cu insertii transparente pentru ocaziile formale

 

O alta varianta, potrivita pentru evenimentele formale din vacanta, ar fi rochiile de vara din dantela cu insertii transparente, asa cum este modelul de rochie plus size Gratiela. Bordura transparenta a fustei ii confera un aer senzual si jucaus, fara a dezvalui prea multa piele, iar manecile cu textura diafana iti asigura confortul necesar. Croiala urmareste discret linia corpului, conturandu-ti o silueta armonioasa, iar nuanta de verde, alaturi de accesorii aurii sau nude, transforma tinuta intr-una ideala pentru o petrecere de cocktail unde vrei sa ai un look rafinat si proaspat.

Te invitam sa descoperi in colectiile Miss Grey si alte modele de rochii pe care le poti pune in bagaj pentru o vacanta plina de eleganta!

Missgrey @ May 24, 2018 +