Filtre

Culoare

Lungime Rochie

Categories

Resetează filtrul
 
Rochii lungi

Rochii lungi

Sunt 72 produse
pe pagină
Showing 1 - 24 of 72 items

Rochii de seară lungi

 

O poveste de succes începe cu o colecție de rochii lungi de seară create special pentru a-ți pune în valoare farmecul și eleganța. Calitatea materialelor prețioase, precum voalul delicat, catifeaua luxoasă și dantela brodată, alături de abordările inedite și paleta cromatică diversificată care caracterizează colecția de rochii de seară Miss Grey, îți vor aduce un plus de seducție și sofisticare la petrecerile unde îți dorești să fii remarcată.

 
Rochii de seară lungi pentru o apari
ție spectaculoasăRochiile de seară lungi create în atelierul Miss Grey din București sunt piesele vestimentare ideale pentru ținutele de ocazie care dau tonul eleganței, chiar și la cele mai pretențioase petreceri. Disponibile într-o varietate de modele, texturi și culori, rochiile lungi de seară Miss Grey se remarcă prin atenția deosebită acordată detaliilor. Cu o croială fluidă sau un design elaborat, cu corset sau cupe integrate, cu spatele gol, cu bretele, cu umerii dezveliți sau cu mâneci moderne, trei sferturi, din dantelă brodată, ținutele sofisticate pe care ți le propunem sunt croite special pentru a avantaja diferite tipuri de siluete.

 

Rochii de seară midi și scurte, esența rafinamentuluiCroite în spiritul frumuseții clasice a ținutelor care au făcut istorie, rochiile de seară midi sunt ideale pentru a-ți compune un look demn de admirat, chic și stilat, seducător și avantajos pentru formele tale. Fie că preferi stilul romantic al unei rochii de seară lungi în cloș sau aerul seducător al designului conic, grația și feminitatea rămân constante în fiecare model de rochie lunga elegantă de seară pe care ți-l punem la dispoziție în magazinul online Miss Grey.


Texturi delicate și culori vibrante în rochiile de seară Miss Grey


 
Mizezi pe sofisticarea dantelei prețioase brodate, preferi diafanul voal sau îți place să strălucești în catifea luxoasă? Ești de părere că e imposibil să dai greș purtând mica rochie neagră sau nu te temi de ținutele de ocazie cu design ?

Tinuta ideală pentru evenimente precum un botez, nuntă sau cununie poate fi o rochie lungă de ocazie MissGrey. Cu inserții bine plasate de dantelă brodată sau cu volane asimetrice, originale, cu detalii încărcate de feminitate și romantism, în nuanțe pastel sau culori din cele mai vibrante și în tendințe, modelele Miss Grey de rochii lungi de seară țin cont de fiecare din preferințele tale.