rootfoot

Rochii de mireasa superbe in Bucuresti

Pe strada Rusetu numarul 4, o echipa entuziasta de oameni pasionati de frumos lucreaza de zor pentru promovarea si afirmarea identitatii romanesti pe scena internationala a modei. Proiectul lor este ambitios, dar nu imposibil, iar munca pe care o depun in acest sens este admirabila. Vorbim despre Miss Grey, un proiect care a fost fondat in 2010. De atunci, si-au asumat ca principala misiune livrarea produselor de avangarda, inaintea marilor trenduri si branduri. Rochiile unicat sunt domeniul lor de expertiza, si unul dintre principalele scopuri pe care si le propun este sa fie alaturi de cliente in toate momentele speciale in viata lor. 


Pentru ca nunta reprezinta unul dintre cele mai speciale momente din viata rochie-de-mireasa-bucurestioricarei femei, a crea rochii de mireasa reprezinta o activitate pe cat de frumoasa, pe atat de dificila. De ce? Pentru ca o rochie de mireasa trebuie sa fie spectaculoasa nu numai prin design, ci si prin calitatea materialelor, prin stil si prin modul in care reuseste sa reflecte personalitatea miresei. Acesta este si motivul pentru care echipa Miss Grey foloseste cele mai rafinate si spectaculoase materiale, punand accent pe detaliile sofisticate, croielile atent realizate si pretiozitate. 

Daca te afli in cautarea unei rochii de mireasa in Bucuresti, atunci cu siguranta Miss Grey Romania este optiunea perfecta pentru tine. Indreptandu-si atentia inspre nevoile clientelor si personalizarea produselor pe care le creeaza pentru acestea, rochiile de mireasa pot fi gasite la showroomul din Bucuresti, si iti pot transforma visul in realitate. Astazi, ne-am gandit sa iti prezentam trei dintre modele de rochii de mireasa care ne-au atras atentia, in speranta ca te vor ajuta sa te inspiri in alegerea ta:

Rochia de mireasa Sophia este, nici mai mult nici mai putin, demna de o adevarata printesa. Transforma-ti nunta in cel mai memorabil eveniment, purtand orochie de mireasa foarte sofisticata si eleganta. Confectionata din dantela solstice si tul de matase, superba rochie de rochie-de-mireasa-bucurestimireasa se remarca prin corsetul cu broderie pretioasa aplicata manual. Bordura din dantela cu paiete, alaturi de tafta pretioasa, o transforma intr-o rochie de mireasa impresionanta, perfecta pentru o zi de care iti vei aminti pentru tot restul vietii. 

Stim ca cel mai fericit moment din viata ta va fi acela cand iti vei vedea visul devenit realitate. Pentru acel moment, ar trebui sa porti cea mai frumoasa rochie de mireasa din lume. Si nimic nu este mai sofisticat decat o rochie de mireasa cu aspect regal. Rochia de mireasa Anastasia, cu fusta ampla si corset cu dantela si broderie de pietre pretioase, este rochia care iti va transforma nunta intr-un moment de neuitat. Tulul de matase si tafta sunt alese astfel incat sa iti confere o aparitie pretioasa, in vreme ce cordonul rafinat are menirea de a-ti evidentia silueta feminina. Rochia de mireasa Anastasia poate fi gasita si probata in Bucuresti, la showroom-ul Miss Grey. 

Daca vrei sa iti transformi nunta intr-un eveniment clasic si cu tenta regala, incepe prin a-ti alege o rochie de mireasa sofisticata, confectionata din dantela chantilly, cu broderie pretioasa aplicata manual din pietre pretioase si margele. Cupele, voalul de matase si tulul de matase, alaturi de aplicatia pretioasa din talie, o transforma intr-o rochie de mireasa extrem de sofisticata, menita sa scoata in evidenta frumusetea naturala a miresei. 

Daca se apropie marele eveniment, te invitam sa nu mai stai pe ganduri, si sa vezi cele mai frumoase rochii de mireasa din Bucuresti! 

Missgrey @ Apr 28, 2015 +