Filtre

 
Rochii midi

Rochii midi 

Sunt 163 produse
pe pagină
Showing 1 - 24 of 163 items

Esența unui rafinament desăvârșit este impecabil surprinsăîn modelele de rochii midi, ideale pentru evenimentele speciale unde îți dorești să impresionezi prin stil și feminitate. Secretul unei apariții uimitoare stă în câteva elemente de care trebuie să ții seama - atitudine, zâmbet și o rochie elegantă, iar dacă aceasta îți lipsește, te invităm să explorezi colecțiile Miss Grey și cu siguranță, la urmatoarea ocazie specială, vei fi o prezență fascinantă.

 

 Iconic în designul minunatelor rochii midi este chiar stilul… conic

 

Rochiile midi realizate în atelierul propriu Miss Grey poartă amprenta calității și a detaliilor minuțioase care conferă șarm unei piese vestimentare, însă aerul sofisticat îl conferă, în primul rând, designul tip creion. Croiala conica urmărește subtil liniile corpului, accentuând cea mai subțire porțiune, adică talia, pentru a echilibra armonios proporțiile. În colecțiile noastre vei găsi numeroase variante ale acestor rochii midi, cu umerii goi sau cu decolteu bărcuță, cu mâneci scurte sau trei sferturi, asimetrice sau cu modele complexe, însă toate au în comun un lucru: îți garantează o experiență vestimentară fabuloasă.

  

Rochii midi elegante pentru orice eveniment

 

Croite în spiritul frumuseții clasice și nepieritoare a ținutelor care nu se demodează niciodată, rochiile până la genunchi sunt ideale atât pentru a fi purtate la birou sau la întâlniri romantice, dar și la petreceri de cocktail sau nunți. Indiferent de ocazie, dar întotdeauna accesorizată cu pantofi cu toc înalt, rochia midi îți va insufla încredere în forțele proprii, pentru că asta este menirea ei: să te pună în valoare!

  

Câte gusturi, atâtea rochii elegante!

 

Îți place sofisticarea sugerată de dantela prețioasă brodată sau preferi delicatețea luxoasă a catifelei? Ești de părere că e imposibil să dai greș în materie de modă purtând mica rochie neagră sau îți place îndrăzneala cromatică?

Cu insertii de tulle sau cu volan asimetric în zona bustului, cu detalii originale sau clasice, în nuanțe pastel sau viu colorate, modelele Miss Grey de rochii midi țin cont de fiecare din preferințele tale.