rootfoot

Vara asta se poarta rochii cu flori aplicate

Ce poate fi mai romantic si mai chic decat sa-ti faci aparitia la petreceri ca o zana a verii, purtand rochii cu flori aplicate, vesele si colorate? Probabil prea putine lucruri, daca ne gandim ca staruri precum Blake Lively, Cate Blanchett si Maisie Williams adora sa poarte pe covorul rosu modele spectaculoase de rochii cu flori aplicate, transformandu-le in cele mai apreciate tendinte vestimentare.

 

Aplicatiile decorative pe rochii armonizeaza proportiile

 

Principiul este foarte simplu: aplicatiile florale atrag atentia asupra unei anumite zone si echilibreaza proportiile siluetei, prin felul in care manipuleaza textura tesaturii, conferindu-i volum. Daca ai sani mici vei fi foarte multumita de rochiile cu bustul „infloritor”, iar o silueta scunda va parea alungita cu un model vertical de aplicatii. Jocurile cromatice sunt nu doar posibile ci chiar obligatorii cand vine vorba de modele florale, asa ca nu te sfii sa alegi culori indraznete, care-ti vor da un plus de vioiciune.

 

In plus, marele avantaj cand porti rochii cu flori aplicate este ca ai scapat de grija bijuteriilor. Nu mai e nevoie sa te preocupe alegerea unui colier potrivit decolteului sau a unor cercei pretiosi, pentru ca tinuta este deja impecabila si vei ocupa centrul atentiei la petrecerile verii.

 

Un lucru e cert: rochiile cu flori aplicate sunt absolut adorabile

 

 

Ramane la alegerea ta daca tinzi spre un nou nivel al romantismului purtand rochii de pe care se revarsa rosul intens al unor trandafiri sau maci, sau daca preferi un aer mai vesel, cu o cromatica mai diversa, de la albastru si violet la galben si verde.

Originale si in acelasi timp elegante, aceste piese vestimentare se regasesc intr-o varietate de croieli, insa designul vaporos, fluid, este cel mai potrivit pentru aplicatiile florale.

Si, daca ne uitam la Amal Clooney (sotia fermecatorului George Clooney), vom vedea ca da, te poti indragosti de rochiile cu flori aplicate.

E suficient sa porti o singura data o astfel de piesa vestimentara autentica si feminina, pentru ca dupa aceea ti se va parea imposibil sa ignori acest stil de o delicatete aparte. Adevarul este ca tinutele cu aplicatii asemanatoare crinilor, lacramioarelor sau albastrelelor sunt de-a dreptul irezistibile pentru ca, la drept vorbind, cui nu-i plac florile?

 

Missgrey @ Jun 19, 2017 +