Filtre

Culoare

Lungime Rochie

Termen de livrare

Categories

Resetează filtrul
 
Rochii pe un umar

Rochii pe un umar

Sunt 8 produse
Showing 1 - 8 of 8 items

Ești gata să descoperi fascinanta lume Miss Grey a modelelor de rochii pe un umăr, create în atelierul propriu din București? Spectaculoase prin senzualitatea inedită, îmbinând delicatețea și eleganța într-o experiență vestimentarămemorabilă, rochiile de searăpe un umăr te vor transforma cu certitudine în ținta complimentelor la orice eveniment special vei alege să le porți.

 

Rochii pe un umăr pentru diverse ocazii

 

Miss Grey îți pune la dispoziție o varietate de rochii pe un umăr, de ocazie, mai sofisticate sau mai seducătoare, care să te avantajeze indiferent de tipul siluetei tale. Modelele de rochii elegante lungi, vaporoase, sunt ideale pentru petrecerile formale, pe când modelele de rochii midi pe un umăr îmbină un aer jucăuș cu o croială în stil conic,într-un melanj perfect pentru petrecerile de cocktail sau serile relaxante cu prietenii în oraș. Accesorizează-le discret, cu sandale delicate cu barete, clutchuri cu design minimalist și bijuterii subtile, adecvate decolteului asimetric, în nuanțele potrivite ținutei, și vei cuceri o mulțime de complimente dedicate rafinamentului tău dezinvolt.

 

Rochii pe un umăr cu design variat și grație desăvârșită

 

Croite în spiritul frumuseții ușor extravagante, neîncorsetată de simetrie, cu trimiteri inspiraționale la ținutele frumoaselor Greciei antice, rochiile pe un umăr sunt ideale pentru a fi purtate la întâlniri romantice, dar și la petreceri de cocktail sau nunți. Indiferent de ocazie, dar cu o coafură lejeră și un machiaj pe măsură, rochia pe un umăr îți va insufla un plus de feminitate, pentru că asta este menirea ei: să-ți evidențieze grația și rafinamentul!

 

Stil și culoare în modelele de rochii de ocazie pe un umăr

 

Disponibile într-o varietate de texturi, de la prețioasa dantelă brodată cu paiete la voalul fin și anticul de calitate superioară, rochiile de seară pe un umăr acoperă o paletă largă de culori și cu siguranță vei găsi printre modelele Miss Grey nuanța ta preferată, fie că este vorba despre misteriosul mov sau intensul verde, rozul pudrat sau clasicul negru. Cu volane dramatice sau cu linii simple, aceste ținute te îndeamnă să profiți de aerul lor optimist și îndrăzneț și să fii senzația serii la ocaziile speciale din viața ta.