Filtre

Culoare

Categories

Resetează filtrul

Rochii conice

Sunt 32 produse
pe pagină
Showing 1 - 12 of 32 items

Încrederea în farmecul personal este cel mai bine evidențiată atunci când porți rochii conice, ideale pentru evenimentele speciale unde îți dorești să impresionezi prin stil și feminitate. Secretul unei apariții uimitoare stă în atitudine, zâmbet și o rochie conica elegantă, cu un design care urmărește fidel linia corpului, iar dacă aceasta îți lipsește, te invităm să explorezi colecțiile Miss Grey și, cu siguranță, la următoarea petrecere vei fi în centrul atenției.

 

Rochii elegante conice pentru toate gusturile

 

Cauti o rochie conica care sa te puna in valoare? Modelele moderne de rochii conice au depășit senzualitatea brută a ținutelor mulate și scurte, prea puțin sofisticate, de acum câteva decenii, devenind adevărate exemple de rafinament vestimentar. Concepute în atelierul propriu din București, rochiile conice Miss Grey sunt confecționate din materiale deosebite, precum dantela brodată sau satinul special, cunoscut sub denumirea de antic. Designul variat, în care numai detaliile lucrate minuțios rămân o constantă, îți permite să porți unul din modelele noastre de rochii elegante conice atât la o petrecere formală, cât și la o ocazie cu un dress code mai puțin riguros.

 

Rochii conice de seara cu detalii originale 

 

Un lucru puțin cunoscut este că rochiile conice pot fi reinventate cu ușurință profitând de efectul unor detalii originale, precum volanele, inserțiile din voal sau cele din dantela brodată. De aceea, noi îți punem la dispoziție peste 200 de modele de rochii conice de seara care folosesc asimetriile, decupajele și suprapunerile în așa fel încât să îți contureze cu ușurință o siluetă cu proporții armonioase, chiar și atunci când vorbim de mărimi mari. O astfel de piesă vestimentară necesită o accesorizare minimă, care să evidențieze subtil ineditul detaliilor sale surprinzătoare.

 

Culori vibrante în modelele de rochii conice

 

Rochiile conice pe care le regăsești în colecțiile Miss Grey se remarcă printr-o cromatică deosebită, bine pusă în valoare de designul senzual și extrem de feminin. Cu siguranță vei descoperi o mulțime de rochii de ocazie conice, midi sau sucrte ideale pentru a-ți completa garderoba. Profită de misterul seducător al rochiilor negre, de pasiunea inspirată de cele roșii, sau de prospețimea sugerată de rochiile verzi cu croiala conică, și pregătește-te să acaparezi toate privirile la următoarele evenimente speciale din viața ta.