rootfoot

Rochii de banchet pentru petreceri de neuitat! Cum alegi rochia potrivita?

Banchetul este un moment important in viata fiecarei femei, iar alegerea unei tinute perfecte pentru aceasta ocazie nu este deloc simpla: pentru ca iti doresti sa arati impecabil, trebuie fie sa iti alegi din timp rochia de banchet, astfel incat sa analizezi cu atentie toate detaliile, fie sa ai un ochi foarte bine format si sa iti cunosti toate avantajele si dezavantajele, astfel incat sa fii sigura ca daca vei alege o rochie de banchet in graba, aceasta va fi tinuta potrivita.

In luna aprilie, pentru cele mai tinere dintre noi, incepe perioada extrem de solicitanta a cautarii unei rochii de banchet potrivite. Daca te afli in aceasta situatie si vrei sa arati spectaculos la una din cele mai importante petreceri din viata ta (si cine n-ar vrea asa ceva?!), incearca mai intai sa te relaxezi. E posibil ca la un moment dat sa ai impresia ca e mai usor sa gasesti Sfantul Graal decat o rochie pentru banchet care sa vina pe tine ca turnata si sa aiba in acelasi timp o culoare draguta si un design trendy. Unul dintre principalele aspecte pe care ti le doresti de la rochia ta de banchet este sa te diferentieze de oricine, sa iti puna in valoare calitatile si sa iti confere o alura deosebit de eleganta, moderna si chic simultan.

Totusi, alegerea unei tinute delicate, feminine si cochete pentru banchet poate fi o sarcina placuta, daca stii in ce mod croiala unei piese vestimentare poate camufla defectele siluetei. Atunci cand am creat cele mai frumoase modele de rochii de banchet, am tinut cont de toate aceste aspecte. Pentru ca ne dorim ca, indeferent de ocazie, sa fii intotdeauna cea mai frumoasa.

 

 

Cum iti alegi rochia de banchet in functie de forma corpului

 

Daca esti ingrijorata ca silueta ta in forma de para te impiedica sa-ti alegi o rochie de banchet eleganta, tine minte un singur cuvant: clos. Modelele in clos de rochii de banchet scurte iti vor echilibra armonios proportiile siluetei, iar daca au talia frumos accentuata, atunci vei arata cu adevarat splendid si nimeni nu va observa soldurile late sau burtica. In plus, variantele scurte de rochii pentru banchet iti asigura confortul necesar atunci cand te va invita la dans cel mai simpatic baiat de la party.

 

Pentru un efect Wow! iti recomandam o rochie banchet realizata din voal, cu insertie din tul de culoarea pielii la bust, asa cum este rochia Marissa bordo. Fluiditatea materialului va conferi vitalitate tinutei, iar iluzia pielii dezgolite te va plasa cu siguranta in centrul atentiei.

 

Pentru umerii ingusti, solutia o ofera tinutele cu detalii voluminoase in zona manecilor si cu talia bine accentuata. Sunt in voga umerii supradimensionati, cu volane, iar un decolteu croit inedit, cu revere late, iti va aduce un plus de volum in zona bustului. Poti lua in calcul, pe langa tinutele scurte, si o rochie lunga, vaporoasa, de printesa. La urma urmelor, vorbim de o ocazie deosebita care iti va ramane in amintire tot restul vietii, asa ca de ce n-ai purta o rochie de un rafinament aparte?

 

Printre modelele de rochii pentru banchet disponibile in magazinul online Miss Grey vei gasi rochia Leticia Mov, o piesa vestimentara realizata din voal, cu un slit lateral care, pe langa efectul seducator, iti va permite o libertate mai mare de miscare.

 

 

Rochie de banchet pentru femei plinute

 

Daca ai silueta mai plinuta si un bust generos, te poti orienta cu incredere catre modelele de rochii de ocazie plus size. Alege o tinuta cu linii gratioase, care-ti contureaza o talie mai subtire si atrage atentia asupra umerilor. Acestia sunt, de altfel, singura parte a siluetei care nu-si modifica prea mult forma, indiferent de variatiile de greutate, si arata deosebit de senzual atunci cand sunt pusi in valoare.

 

Rochia plus size Lia, realizata din voal diafan, cu insertie transparenta de dantela la bust, este o optiune potrivita pentru tinerele plinute care stiu ca trebuie sa-si faca o intrare spectaculoasa la banchet.

 

Rochii negre pentru o aparitie provocatoare si misterioasa

 

Preferi stilul clasic, si iti doresti o rochie de banchet care sa te puna in valoare si sa ramana, totusi, o tinuta simpla? Opteaza pentru rochie neagra, confectionata din material elastic si cu insertii de dantela rafinata in partea superioara. Rochia de banchet se muleaza discret pe formele tale, evidentiindu-ti silueta, iar culoarea clasica neagra o transforma intr-o tinuta simplu de accesorizat si de purtat, dar de efect. In plus, liniile simple si drepte iti confera o imagine simpla si sofisticata simultan, in vreme ce dantela sporeste aerul provocator si misterios care vor atrage atentia asupra ta.

 

Rochii scurte de banchet deosebit de atragatoare

 

Vrei sa te remarci la banchet printr-o tinuta indrazneata? Alege o rochie de banchet scurta, confectionata din dantela neagra suprapusa peste o captuseala bej, si cu insertii din piele ecologica ecologica. Deosebit de atragatoare, aceasta rochie iti va permite sa dansezi in voie toata noaptea, si cu siguranta va atrage atentia asupra ta, datorita design-ului chic si tineresc.

Daca vrei o rochie de banchet desprinsa parca din basme, opteaza pentru o rochie scurta de ocazie in clos: vei fi avantajata din toate punctele de vedere, si vei reusi inclusiv sa maschezi anumite defecte ale siluetei tale, in cazul in care nu esti multumita. Rochia de banchet Amarige este confectionata din dantela si tull fin, iar design-ul cu umerii lasati iti va spori farmecul feminin.

 

Ai o personalitate puternica? Alege sa porti rochii pentru banchet elegante

 

Stii foarte bine ce vrei si nu te temi sa-ti faci cunoscuta prezenta. Mai mult ca sigur, esti un star in devenire, iar acum te pregatesti sa fii vedeta balului. Poarta rochia Kristie, o piesa absolut fabuloasa care iti dezvaluie delicat umerii, datorita croielii seducatoare. Realizata din dantela pretioasa de un negru intens, rochia iti subliniaza discret formele si, impreuna cu o pereche de stilleto si un colier delicat din perle, va forma combinatia castigatoare pentru o seara memorabila.

Asadar, vezi ca exista suficiente variante de tinute pline de farmec din care sa alegi acea rochie de banchet care ti se potriveste cel mai bine. Asigura-te ca-ti acorzi suficient timp pentru cautari si te vei bucura de o petrecere de neuitat!

Intra pe MissGrey.ro, si alege-ti rochiile de banchet preferate, astfel incat sa fii mai stralucitoare ca oricand!

Missgrey @ May 28, 2020 +