Filtre

Culoare

Tip Decolteu

Categories

Resetează filtrul

Rochii tip Corset

Sunt 15 produse
pe pagină
Showing 1 - 12 of 15 items

Rochii corset pentru nuntă și ocazii speciale

Toate femeile ar trebui să aibă în garderobă cel puțin o rochie tip corset, iar motivele pentru a face această alegere sunt numeroase, chiar și lăsându-l deoparte pe acela evident, al unui plus de senzualitate conferit de accentuarea subtilă a formelor. Adevărul este că, de veacuri, corsetul este considerat una din armele feminității, iar prezența lui în ținutele elegante la moda nu face decât să-i sublinieze caracterul atemporal, de piesă vestimentară care nu se demodează niciodată.

Colecțiile Miss Grey îți oferă o varietate de modele de rochii corset, pe care le poți purta cu încredere atât la petrecerile de nunta, cât și la orice alte ocazii speciale cu dress code care vor apărea în viața ta.

 

Rochii tip corset pentru evenimentele formale

 

Știm că te bucuri de fiecare eveniment special la care ești invitată, pentru că acestea sunt oportunități de neratat prin care poți evolua ca stil și impresiona prin eleganță. Bineînțeles că în aceste situații vei dori să porți ținute unice, confecționate din materiale fine, de calitate superioară, precum voalul diafan, dantela prețioasă sau tull-ul vaporos. Și, desigur, vei alege acele ținute originale, care surprind plăcut și câștigă admirația nețărmurită a celorlalți invitați.

 

Rochiile tip corset din colecțiile Miss Grey se potrivesc celor mai pretențioase gusturi și avantajează diverse tipuri de siluete. În variantele lungi, elegante, ideale pentru evenimentele care au loc seara, ținutele cu corset impun printr-un rafinament pe care îl asociem de obicei prințeselor din povești, aspect accentuat și prin croiala fluidă, diafana, a fustei maxi.

 

Rochii tip corset de lungimi și culori diferite, pentru gusturi variate

 

Noi, la Miss Grey, dorim să îți oferim o experiență vestimentară fără cusur, variată, feminină și adaptabilă preferințelor tale. Modelele de rochii cu corset pe care ți le punem la dispoziție sunt concepute în atelierul propriu și se caracterizează prin cromatică, design și lungimi diferite, pentru a ne asigura că vei face alegerea ideală în funcție de gusturile tale, de dress code-ul evenimentului și de conformația siluetei tale.

 

Astfel, dacă vrei să evidențiezi frumusețea picioarelor, poți purta la evenimentele de zi rochii tip corset scurte, care îți asigură și confortul necesar pentru orele petrecute pe ringul de dans. Petrecerile de cocktail, semi-formale, sunt ocazia ideală pentru a alege rochii midi cu corset, în nuanțe pastelate, prietenoase, iar seara îți garantăm căvei cuceri o mulțime de complimente în rochii tip corset lungi, în culori vibrante, care te scot în evidență.