Filtre

 
Vara

Vara 

Sunt 22 produse
Showing 1 - 22 of 22 items

O vacanță incendiară începe cu o colecție de rochii de vară create special pentru a-ți pune în valoare frumusețea naturală. Îmbinând armonios calitatea materialelor rafinate precum voalul delicat și dantela prețioasă, cu abordările originale și paleta cromatică variată, colecția de rochii de vară Miss Grey îți va aduce un plus de seducție și sofisticare la petrecerile estivale.

 
Rochii de vară lungi pentru o apariție diafană

Aspectul vaporos al rochiilor de vară lungi create în atelierul Miss Grey din București este ideal pentru petrecerile în aer liber, unde îți dorești să impresionezi prin eleganță și delicatețe. Disponibile într-o varietate de modele, texturi și culori, rochiile lungi de vară se remarcă prin atenția deosebită acordată detaliilor. Cu corset sau cupe integrate, cu spatele gol, cu bretele sau cu umerii dezveliți, ținutele sofisticate pe care Miss Grey ți le propune sunt croite special pentru a avantaja diferite tipuri de siluete.

 Rochii de vară midi și scurte, esența rafinamentului

Croite în spiritul frumuseții clasice a ținutelor care nu se demodează niciodată, rochiile de vară midi sunt ideale atât pentru a fi purtate la birou sau la întâlniri romantice, dar și la petreceri de cocktail sau nunți. Fie că preferi stilul romantic al unei rochii în cloș sau aerul seducător al designului conic, grația și feminitatea rămâne o constantă în fiecare model de rochie de vară pe care ți-l punem la dispoziție în magazinul online Miss Grey.

Texturi delicate și culori spectaculoase în rochiile de vară

 
Îți place sofisticarea sugerată de dantela prețioasă brodată sau preferi delicatețea voalului? Ești de părere că e imposibil să dai greș în materie de modă purtând mica rochie neagră sau alegi îndrăzneala cromatică?
Cu inserții de dantelă brodată sau cu volane asimetrice, inedite, cu detalii încărcate de feminitate și romantism, în nuanțe pastel sau viu colorate, modelele Miss Grey de rochii de vară țin cont de fiecare din preferințele tale.