rootfoot

Cum alegi o rochie lunga din voal negru care sa iasa in evidenta

Iti ia cateva ore sa te pregatesti pentru petrecerea unde ai de gand sa porti o rochie lunga neagra, esti atenta la fiecare detaliu si, cu toate acestea, cand ajungi acolo observi ca look-ul tau, desi impecabil, nu face o impresie prea puternica.

Poate pentru ca esti doar una dintre multele invitate care au ales sa poarte rochii negre, urmand sfaturile vestimentare ale fashion icon-ului Coco Chanel, poate pentru ca ai ales niste accesorii nepotrivite, care nu-ti evidentiaza tinuta, sau poate pur si simplu pentru ca rochia ta este doar o versiune prea cuminte si prea fada a clasicei piese vestimentare care a facut istorie.

Adevarul este ca alegerea unui model de rochie eleganta neagra care sa surprinda, fara a cadea in extrema extravagantei, este o chestiune care merita din plin atentia ta. La urma urmei, in detalii sta succesul unei aparitii fabuloase.

 

 

Cum iti dai seama daca porti o rochie eleganta lunga, neagra, dar prea… monotona

Dupa decenii intregi in care femeile din toata lumea au purtat LBD-uri la tot felul de evenimente mai mult sau mai putin speciale, parca a devenit din ce in ce mai dificila alegerea unei rochii lungi negre care sa surprinda. Unele sunt mai simple decat e cazul si dau impresia unui look sobru, altele exagereaza prin brizbizuri, insa cele mai multe se incadreaza in zona neutra a tinutelor corecte, dar fara personalitate.

Daca ai o rochie neagra careia ii lipseste elementul de atractie, acel detaliu care focalizeaza atentia, atunci probabil ca este una din acele piese vestimentare corecte si, din pacate, banale. Detaliul esential al unei tinute spectaculoase all black poate fi orice, de la un element de croiala pana la o broderie.  Vorbim despre o asimetrie interesanta, despre aplicatii deosebite, despre un decolteu care iese in evidenta prin altceva decat adancime sau transparenta –niste bretele incrucisate, sa zicem.

 

Ce efect au suprapunerile in designul unei rochii din voal negru

Exista modele de rochii din voal negru care atrag atentia intr-o maniera placuta datorita jocurilor de transparente. Atentie, nu datorita transparentei pure, ci tocmai prin alternarea zonelor opace cu cele diafane. Deasemenea, suprapunerile de voal creeaza efecte optice interesante, iar daca intra in joc si putina asimetrie, atunci cu siguranta ai descoperit o rochie din voal negru care te va scoate in evidenta la party-urile de sezon.

 Rochie Catarina Neagra

De asemenea, tine minte ca voalul face pereche buna cu alte doua texturi delicate: dantela si matasea. Mizeaza pe o rochie lunga din voal cu insertii de dantela, de exemplu, pentru un look luxos si foarte feminin.

Ca sa vezi si cum ar trebui sa arate o astfel de rochie din voal negru, iata o optiune vestimentara care se incadreaza perfect in categoria tinutelor all black rafinate, moderne si originale. Observi efectul desavarsit al detaliului asimetric din designul rochiei Milena? Broderia din dantela aurie, prezenta si ca insertie la bust, sparge monotonia unei rochii lungi din voal negru si subliniaza elementul modern de asimetrie.

 

 Rochie Milena Neagra

Miss Grey iti recomanda sa porti aceasta tinuta cu cei mai sexy pantofi nude sau aurii cu toc inalt, la un eveniment formal, precum o petrecere de nunta intr-un local pretentios. Chiar daca vor mai fi si alte invitate imbracate in diverse modele de little black dress, tu vei iesi cu siguranta in evidenta si vei intoarce toate privirile!

Missgrey @ May 18, 2018 +