Filtre

Culoare

Lungime Rochie

Termen de livrare

Categories

Resetează filtrul
 

Rochii casual

Sunt 18 produse
Showing 1 - 18 of 18 items

 

Rafinamentul nu înseamnă doar să ai o prezență sofisticată și eleganță la ocaziile speciale, ci să impresionezi prin stil chiar și atunci când porți o rochie casual. Miss Grey îți pune la dispoziție numeroase modele de rochii casual, pe care le poți purta în cele mai creative combinații vestimentare, atât la birou, cât și la întâlnirile cu prietenii.

 

Rochii casual cu detalii originale

 

Prezente într-o multitudine de texturi, stiluri, design-uri și culori, rochiile casual Miss Grey sunt create cu atenție în propriul atelier din București, având în vedere toate preferințele și tipurile de siluete. Întotdeauna urmărind cu atenție tendințele modei, ți-am pregătit rochii casual cu detalii originale, precum buzunarele, inserțiile din voal sau volanele plasate ingenios, pentru ca tu săbeneficiezi de experiențe vestimentare mai mult decât satisfăcătoare.

 

Rochii casual disponibile în culori vibrante

 

Ar fi păcat să nu ne bucurăm de farmecul lumii culorilor când alegem piesele vestimentare pentru evenimente fără dress code obligatoriu, de aceea, la Miss Grey găsești rochii casual care acoperă o paletă largă de nuanțe intense de verde proaspăt, roșu pasional, albastru liniștitor și, bineînțeles, clasicul negru. Alege cu atenție accesoriile adecvateși joacă-te cu impresiile cromatice pentru ca ținuta ta să exprime exact mesajul dorit, în funcție de ocazie.

 

Profită de adaptabilitatea rochiilor casual

 

Datorită croielii în general conice, care urmărește fidel linia corpului, modelele Miss Grey de rochii casual au avantajul că pot fi transformate pur și simplu printr-o accesorizare diferită, în rochii ideale pentru petreceri cocktail cu dress-code semi-formal. Calitatea țesăturii, fie că este vorba de antic, voal sau dantelă, face ca rochia casual să treacă foarte ușor drept rochie elegantă. O astfel de piesă vestimentară își va găsi cu ușurință loc în garderoba ta, asigurându-ți o prezență ireproșabilă la o gamă variată de evenimente, precum și o mulțime de complimente binemeritate.