rootfoot

Top 5 culori de rochii pentru domnisoare de onoare

Daca tu esti fericita viitoare mireasa si nu stii cum sa alegi cele mai potrivite culori de rochii pentru domnisoarele de onoare, nu intra in panica!

 

Exista cateva nuante foarte populare, care complimenteaza aproape toate tipurile de ten si impaca gusturi din cele mai diferite, astfel incat tu si fetele tale preferate sa va bucurati de o petrecere minunata, fara ca vreuna din voi sa aiba vreun regret vestimentar.

Iar daca ai importantul rol de domnisoara de onoare la nunta celei mai bune prietene si trebuie sa arati impecabil, insa ti se pare dificil sa te hotarasti asupra unei rochii elegante care sa complimenteze rochia miresei fara sa o eclipseze si, in acelasi timp, sa te avantajeze din toate punctele de vedere, tot nu e cazul sa intri in panica.

 

Lucrurile nu sunt chiar atat de complicate.

 

Pastelurile, cea mai sigura alegere pentru rochiile domnisoarelor de onoare

 

Rochie Tiffany Rose  Rochie Ashely Roz Pudra

 

Usor de accesorizat, sofisticate si ideale pentru vara, rochiile pentru domnisoare de onoare in nuante pastelate s-au plasat confortabil in tendintele modei de ceva timp si nu par sa plece prea curand.

 

Cele mai populare sunt rochiile pentru domnisoare de onoare colorate in verde menta, o nuanta care arata spectaculos alaturi de albul rochiei de mireasa si extrem de rafinat in combinatie cu accesorii aurii.

 

Aproape la fel de apreciate sunt rochiile elegante in tonuri indraznete de roz pastelat, o nuanta feminina, luminoasa si prietenoasa cu pielea ta, care se armonizeaza cu accesoriile turcoaz intr-o tinuta ideala pentru domnisoare de onoare.

 

Rochii pentru domnisoare de onoare in nuante puternice

 

Culorile vibrante, intense, ale rochiilor pentru domnisoare de onoare vor evidentia foarte frumos albul stralucitor al tinutei miresei. Bineinteles ca optiunea unei rochii de domnisoara de onoare colorata in negru iese din discutie (prea dramatica), dar daca preferi tonuri inchise, cea mai populara alegere o constituie rochiile albastru regal.

 

Rochiile in tonuri de albastru regal

 

Rochiile in tonuri de albastru regal, rochiile lungi de domnisoara de onoare reusesc sa iti confere o aparitie inegalabila, care va fi incununata cu complimente si priviri admirative. Pe langa faptul ca aceasta nuanta insufla o senzatie de calm, foarte importanta pentru o domnisoara de onoare, mai are un avantaj demn de luat in seama: constituie un fundal excelent pentru buchetele de flori.

Pentru un plus de stralucire, alege rochia lunga pentru domnisoarele de onoare Erin. Cu bustul din dantela fina brodata manual cu paiete, si cu fusta confectionata din voal vaporos fin, rochia lunga in tonuri de albastru imperial se remarca prin combiantia ideala dintre textura luxurianta a dantelei si efectul diafan al voalului fin. Croita in linie A, rochia de domnisoara de onoare aduaga un plus de farmec tinutei tale datorita spateului decupat, in combinatie cu jocurile de transparenta de la nivelul bustului. Accesorizeaza rochiile de domnisoara de onoare albastre cu tonuri de auriu sau argintiu, si lasa-te admirata.

 

Rochie Silvia Albastra  Rochie Marion Mov

 

Rochiile de domnisoara de onoare in nuante puternice de rosu sunt o alta alegere potrivita pentru o ceremonie care celebreaza iubirea, iar cele in tonuri de violet vor adauga o nota de personalitate petrecerii de nunta.

 

Rochii de domnisoara de onoare verzi

 

Fiind primavara, foarte multe mirese aleg ca si culoare a intregii nunti verdele, astfel ca atunci cand isi alege domnisoarele de onoare, mireasa va sti deja ce sa aleaga ca si rochie. Dar de cele mai multe ori, mireasa este foarte ocupata si stresata si tinde sa lase rochia domnisoarelor de onoare pe ultimul loc.

Si aici intra in scena domnisoara de onoare care ii poate face ziua mult mai buna miresei, prezentandu-I doua rochii de domnisoara de onoare verzi.

Rochia Erin Verde are un design simpu, foarte bun pentru domnisoarele de onoare cu forme voluptoase, punand in evidenta talia purtatoarei, iar partea de jos a rochiei este una foarte lejera, fiind perfecta pentru o miscare ampla a picioarelor, mai ales ca purtatoarea se va misca foarte mult de colo colo.

Rochia Kora Verde este foarte eleganta si simpla, perfecta unei domnisoare de onorare datorita faptului ca e confectionata din voal verde smarald ce ii confera o alura foarte eleganta si regala in acelasi timp. Si aceasta rochie pune talia in evidenta prin detaliile din acea zona.

Cu aceste doua rochii, nunta va fi una perfecta, colorata si ca de primavara, iar domnisoarele de onoare vor arata fabulos si vor putea sa se miste lejer intreaga noapte.

 

Rochie Stephanie Verde  Rochie Erin Verde

Bineinteles ca optiunile nu se limiteaza la acest top 5, din fericire. Domnisoarele de onoare dinaintea anilor 1800 se imbracau pur si simplu in alb, la fel ca mireasa, asa ca nu putem decat sa ne bucuram totusi ca exista o multime de variante cromatice pentru rochiile domnisoarelor de onoare din 2020.

Missgrey @ Jul 21, 2020 +