rootfoot

Ce tip de rochii albastre alegi in functie de silueta

Tu ce-ti doresti cu adevarat de la o rochie? Iti place sa fie confortabila si, in acelasi timp, stralucitoare? Preferi sa aiba o croiala clasica, indulcita de mici accente romantice, care sa te puna in valoare? Vrei sa te remarci printr-o aparitie gratioasa si plina de optimism? Daca ai raspuns da la toate cele trei intrebari de mai sus, atunci rochia albastra poate fi ideala pentru tine, mai ales daca o alegi tinand seama de tipul siluetei tale.

 

La ce evenimente poti purta o rochie albastra?

 

Sa recunoastem: alegerea rochiei potrivite pentru evenimentul sau petrecerea la care urmeaza sa mergem ne consuma foarte mult timp. Asa ca ne-am gandit sa-ti dam o mana de ajutor si sa facem o selectie de Rochie Noelle Albastralocatii, pentru a vedea mai usor cum se adapteaza rochia in fiecare situatie.

O petrecere cu prietenii poate fi ocazia perfecta pentru ca tu sa fii in centru atentiei, purtand unul din modelele scurte de rochii albastre. La o nunta vei surprinde printr-o infatisare plina de prospetime, care completeaza armonios puritatea rochiei albe a miresei, iar botezul unde esti nasa va prinde contur, daca porti o tinuta eleganta in aceasta culoare distinsa.

Albastrul este, cu siguranta, o culoare usor de asortat, dar trebuie totusi sa ai putina grija. O poti purta cu succes alaturi de o pereche de pantofi violet, accesorii argintii fine si o haina in nuante mai inchise de albastru. Nuanta complementa este portocaliul si, daca vrei s-o scoti in evidenta, poti realiza o combinatie fericita alaturi de albastru.

 

Rochii elegante pentru silueta atletica si cea in forma de clepsidra

 

In materie de vestimentatie, ca sa fii multumita atunci cand te uiti in oglinda, ai grija sa rebalansezi proportiile si sa fii in echilibru. Foarte putine femei ating perfectiunea, de aceea hainele sunt menite sa ne ajute in acest sens. Forma de clepsidra este considerata aproape de standardul ideal, deci rochia iti va scoate in evidenta formele. Poti alege in acest caz o rochie midi din dantela si vei vedea cum proportiile tale vor fi echilibrate. Daca ai umerii egali cu soldurile si o talie nemarcata, atunci esti posesoarea unei siluete atletice. Poarta rochii a caror croiala in clos iti accentueaza talia, sau cu detalii deosebite in zona bustului, pentru a echilibra dimensiunile.

 

Miss Grey te surprinde cu o varietate de rochii albastre, pentru orice siluetaRochie Viviane

 

Usor de incadrat si intr-o atmosfera office cu un sacou bluemarin simplu, rochia albastra din dantela Noelle te ajuta daca ai o silueta clepsidra, deoarece  iti accentueaza talia, gratie unui spate cu dantela transparenta.

Cu siguranta un model potrivit pentru evenimente speciale, nunta, botez, cununie, aniversare, rochia Viviane albastra este o alegere delicata. Nu vei avea nevoie de multe accesorizari, pentru ca are la baza gatului acel colier floral din dantela. In plus, iti modeleaza un bust generos datorita decolteului in V, iti mascheaza umerii mici, deoarece are insertii de dantela fix la baza umerilor, si cu siguranta te ajuta sa-ti evidentiezi talia si sa ascunzi anumite imperfectiuni din zona soldurilor.

 

Te invit sa te bucuri de o colectie de rochii albastre creative Miss Grey, cat si alte nuante deosebite.

Missgrey @ Feb 20, 2017 +