Filtre

Culoare

Lungime Rochie

Tip Decolteu

Categories

Resetează filtrul

Rochii cu umerii goi

Sunt 5 produse
Showing 1 - 5 of 5 items

Dacă în garderoba ta nu exista rochii cu umerii goi, înseamnă că îți refuzi una din cele mai frumoase experiențe vestimentare din viața unei femei. Din fericire, colecțiile Miss Grey abundă în astfel de modele cu o croială senzuală, care îți pune în valoare grația într-un mod unic. Designul variat al acestor ținute elegante de seară îți permite să le porți la o mulțime de ocazii, atât la petrecerile de nuntă sau botez, cât și la petrecerile mai puțin formale, de zi.

 O

Rochii de ocazie cu umerii goi în texturi deosebite și culori vibrante

 

Disponibile în diverse texturi, de la voalul diafan la prețioasa dantelă brodată, fără a uita de catifeaua luxoasă, rochiile de ocazie cu umerii goi au o cromatică deosebită și cu siguranță vei găsi printre modelele Miss Grey nuanța potrivită tenului și personalității tale, fie că îți dorești o prezență sofisticată în negru, un aer pasional în roșu intens sau o ținută marcată de prospețime în nuanțe de albastru, verde sau roz. Profită de senzualitatea discretă a modelelor și îndrăznește să fii regina serii la evenimentele speciale din viața ta, purtand o rochie cu umerii goi, marca Miss Grey! 

 

Rochii cu umerii goi, scurte, midi sau lungi

 

Îți punem la dispoziție modele de lungimi variate de rochii cu umerii goi, cu linii clasice sau mai romantice, care să-ti evidențieze silueta. Ținutele elegante pentru ocazii speciale create în atelierul propriu din București se potrivesc celor mai pretențioase gusturi, dar au în comun avantajul originalității seducătoare. Rochiile cu umeri goi cu corset sau cupe integrate, sunt ideala pentru petrecerile cu dress code formal, cele midi, croite în stil conic, sunt perfecte pentru petrecerile de zi sau pentru serile speciale cu persoana iubită, iar rochiile scurte cu umerii goi te vor ajuta să-ți creezi cele mai frumoase amintiri la banchet sau la petrecerile de majorat.