rootfoot

Rochii albastre de seara in care arati senzational fara efort

Daca ti se pare uneori ca tinutele negre te plictisesc, iar pe cele rosii le gasesti cam prea indraznete, atunci inseamna ca esti pregatita sa te bucuri de farmecul inegalabil al unei rochii albastre

 

Nuantele de albastru sunt foarte apreciate in vestimentatie datorita senzatiei de seninatate pe care o sugereaza, dar si pentru ca e suficient sa cunosti cateva mici reguli de asortare pentru a-ti putea compune dintr-o simpla rochie albastra si niste accesorii atent alese o tinuta remarcabila, imposibil de ignorat.

 

O sa-ti dezvalui mai intai cateva scheme de asortare, pe cat de simple, pe atat de spectaculoase, apoi o sa-ti ofer cateva sugestii vestimentare din care-ti poti alege tinuta preferata pentru urmatorul eveniment special.

 

 

Cum accesorizezi niste rochii albastre de ocazie

 

In functie de eveniment, de croiala rochiei, de nuanta de albastru a acesteia si de personalitatea ta, poti asorta niste rochii albastre elegante cu accesorii intr-o gama variata de culori, de la cele clasice, negre, pana la bej, trecand chiar prin nuante de verde, rosu, roz, galben si violet. Bineinteles, regula de baza pentru o aparitie rafinata care impune prin feminitate, nu prin vulgaritate, ramane aceea pe care sigur o cunosti si aplici mereu: evita bijuteriile ieftine, accesoriile de calitate proasta sau supraincarcarea tinutei.

 

Daca ocazia este mai relaxata, asa cum sunt de obicei iesirile cu prietenii, poti alatura unei rochii albastre scurte sau midi niste balerini crem, dar daca esti invitata la un eveniment special de zi, precum un cocktail party, atunci incaltamintea cu toc este cea mai potrivita pentru o adevarata lady. Pantofii sau sandalele cu toc inalt, in nuante nude, piersica sau corai vor scoate subtil in evidenta o rochie albastra in tonuri deschise, in timp ce o pereche de stiletto bordo si o poseta intr-o nuanta apropiata vor transforma o rochie bleumarin intr-o tinuta sofisticata si usor indrazneata.

 

Pentru evenimentele de seara, optiunile de accesorizare a unei rochii albastre se concentreaza foarte mult pe nuantele metalice: auriu, argintiu sau culoarea cuprului. Sigur, te poti increde si in prietenosul negru, mai ales cand modelul rochiei este ori foarte sofisticat, ori foarte stralucitor, si simti nevoia sa echilibrezi putin situatia.

 

Rochii albastre de seara care iti asigura un aspect fara cusur

 

Sunt rochii pe lumea asta care-ti amintesc de eleganta printeselor si de farmecul povestilor, iar faptul ca aceste piese vestimentare sunt realizate din dantela brodata pretioasa intr-o nuanta luminoasa de albastru regal nu este catusi de putin intamplator.

 

O astfel de tinuta este si rochia lunga de seara Darma, a carei senzualitate este impecabil accentuata prin slitul de pe picior si manecile diafane. Ideala pentru cele mai pretentioase evenimente, o astfel de tinuta impunatoare, echilibrata printr-o atitudine parcimonioasa in ce priveste alegerea accesoriilor, va intoarce cu siguranta privirile admirative ale celorlalti invitati.

 Rochie Darma Albastra

O varianta la fel de gratioasa, dar care impresioneaza mai degraba prin originalitate decat prin pretiozitate, este rochia lunga din voal Milena. Detaliul asimetric suprapus de la fusta si delicatetea insertiei de dantela brodata pe tull de la bust sunt principalele elemente de atractie ale acestei rochii albastre lungi, vaporoase si feminine. Nuanta profunda de albastru iti confera un aer calm si sociabil, si face echipa foarte buna cu accesoriile in tonuri metalice de argintiu.

 Rochie Milena Albastra

Rochiile in nuante intense de albastru sunt o alegere perfecta pentru doamnele cu siluete plinute, pentru ca efectul de subtiere este echivalent cu cel al unei rochii negre. Secretul iluziei optice care-ti contureaza o silueta mai fina nu sta doar in clasicele tinute negre, ci in orice rochie croita in asa fel incat sa urmeze discret linia corpului, dintr-o tesatura intr-o singura culoare puternica. Rochia Arella, de exemplu, este confectionata integral dintr-o dantela azurie cu un model floral delicat, urmand o linie care avantajeaza formele generoase ale unei siluete plus size. Lungimea pana la genunchi si manecile cu croi modern, trei sferturi, o transforma intr-o rochie ideala pentru ocazii speciale din cele mai variate: nunti, botezuri, aniversari sau petreceri formale.

 Rochie Plus Size Arella Albastra

Acum ca ai vazut cat de multe optiuni vestimentare in nuante de albastru ai, tot ce-ti ramane de facut este sa-ti alegi modelul preferat de rochie pentru urmatorul eveniment unde vrei sa arati senzational fara efort.

Missgrey @ May 31, 2018 +