Filtre

Culoare

Lungime Maneca

Lungime Rochie

Material

Termen de livrare

Tip Decolteu

Categories

Resetează filtrul
 

Rochii cu spatele gol

Sunt 8 produse
Showing 1 - 8 of 8 items

Rochia cu spatele gol este arma secreta care trebuie să se regăsească în garderoba oricărei femei încrezătoare, gata să cucerească o mulțime de complimente datorită feminității și stilului său spectaculos. Dezvăluind suficient cât să incite imaginația, aceste piese vestimentare demne de covorul roșu sunt reinterpretate în colecțiile Miss Grey într-o varietate de modele originale, create în atelierul propriu.

 

Rochii cu spatele gol pentru un stil impecabil

 

Evenimentele speciale, fie că sunt petreceri de nuntă, botez sau cocktail, te ajută să evoluezi ca stil și să îți creezi o imagine de femeie elegantă, preocupată de vestimentația ei. Purtând rochii cu spatele gol confecționate din materiale de calitate, precum diafanul voal, prețioasa dantelă brodată sau luxoasa catifea, vei câștiga admirația celor din jur la prima vedere și te vei face remarcată  și recunoscută drept o femeie sofisticată și încrezătoare în forțele ei.

 

Rochii cu spatele gol potrivite pentru evenimente de seară sau zi

 

Suficient de adaptabile și nu chiar atât de greu de purtat cum ai putea crede, modelele de rochii cu spatele gol se regăsesc în colecția Miss Grey într-o varietate de croieli, culori și lungimi. Poți alege pentru o petrecere de nuntă cu dress code formal acele rochii cu spatele gol lungi, fluide, pline de rafinamentul prințeselor din povești, iar pentru ocaziile speciale din timpul zilei sau din aer liber vei străluci prin prospețime și optimism în rochiile scurte, în cloș.

Ai grijă să alegi lenjeria intimă potrivită și poartă cu încredere rochiile cu decolteu la spate. Contrastul dintre culorile vii ale rochiilor MissGrey și pielea ta te va face să strălucești pur și simplu. Ridică-ți părul într-un coc lejer sau prinde-l într-o coadă simplă, încalță pantofii cu toc preferați, alege accesorii discrete, zâmbește și lasă-ți rochia să te propulseze în centrul atenției.