Filtre

Culoare

Stil Rochie

Categories

Resetează filtrul

Rochii cu paiete

Sunt 7 produse
Showing 1 - 7 of 7 items

Sunt mult mai usor de purtat decat crezi, iar efectul glam al unei rochii cu paiete este unul cu adevarat memorabil. Toate femeile ar trebui să aibă în garderobă cel puțin o rochie cu paiete, iar motivele pentru a face această alegere sunt numeroase, chiar și lăsându-l deoparte pe acela evident, al unui plus de senzualitate conferit de accentele de stralucire pretioasa.

 

Rochii cu paiete pentru petreceri de zi si de seara

 

Îți punem la dispoziție o varietate de modele de rochii paiete, scurte, cu fusta in clos, cu croiala midi, tip creion sau vaporoase si lungi, pe care le poți purta atât la ocaziile formale de seara, cât și la petrecerile mai puțin pretențioase. Cu toate că paietele sunt considerate un detaliu sofisticat, dificil de inclus în ținute, la Miss Grey vei găsi cu ușurință rochia cu paiete mult visata, care îți vor garanta apariții ireproșabile la evenimentele speciale din viața ta.

 

Ieși din monotonie purtând rochiile cu paiete Miss Grey

 

Atunci când vrei să ieși în evidență și să te bucuri de experiențe memorabile, trebuie să mizezi pe ținute extravagante și elegante în același timp. Modelele noastre de rochii cu paiete acoperă o paletă largă de culori și cu siguranță vei găsi regăsi printre acestea nuanța ta preferată, fie că este vorba despre misteriosul mov sau proaspătul verde, rozul pudrat, pasionalul roșu sau clasicul negru. Cu detalii romantice sau cu design ușor seducător, aceste ținute te îndeamnă să profiți de aerul lor optimist și îndrăzneț și să fii senzația de neuitat a petrecerii.