rootfoot

Fii seducatoare de Valentine’s Day intr-o rochie rosie Miss Grey

In februarie, luna dedicata iubirii, sarbatorim alaturi de iubit sau sot acest sentiment unic, iar o rochie rosie este alegerea perfecta pentru o seara in doi daca iti doresti un look puternic, dar in acelasi timp extrem de feminin, senzual si romantic. Daca esti indecisa in privinta tinutei de Valentine’s Day, Miss Grey iti vine in ajutor cu cateva idei de tinute pentru Valentine’s Day pentru care te vor face sa te simti increzatoare, seducatoare si eleganta in seara speciala petrecuta alaturi de iubitul tau.

 

Indrazneste sa porti rochii rosii elegante

 

Fiecare dintre noi are o culoare preferata, care te face sa arati si sa te simti nemaipomenit de bine cand o porti, insa noi iti propunem o culoare care arata pur si simplu extraordinar pe orice femeie, cu orice ocazie. "Cand esti nesigura, poarta rosu" spunea faimosul designer american Bill Blass. Pe langa faptul ca rosul este o culoare extrem de eleganta, o rochie rosie te va scoate intotdeauna din anonimat, deci nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba. Uluieste-ti iubitul cu o rochie rosie, intr-o nuanta vibranta care evoca pasiunea si creeaza o senzatie pregnanta de caldura. Rochia din lurex Elegance rosie iti va evidentia formele, construind silueta ideala de tip clepsidra, accentuand cele mai frumoase trasaturi feminine.

 

rochie elegance rosie  rochie din catifea rosie

Evita orice tip de supra accesorizare, pastrand look-ul elegant, prin alaturarea unor piese simple si discrete Poti opta pentru mixarea diferitelor nuante de rosu pentru a crea contrast.

 

Surprinde-l cu rochii bordo elegante de Valentine’s Day

 

Nuanta bordo este una dintre cele mai profunde si luxuriante variatii ale rosului. Ne aminteste de aroma parfumata a vinului francez si ne trimite in dinastia imparatilor, pastrand infiltratii de luminozitate, putere si respect. Toate aceste atuuri se regasesc intr-o creatie clasica, eleganta si romantica: rochia bordo Siena. O rochie din catifea bordo este ca o bijuterie pentru intregul tau corp si iti va oferi un aer regal, sofisticat in orice imprejurare.

 

rochie din catifea bordo Siena  Rochie din catifea bordo Dolores

Bordoul se asorteaza usor si este de obicei purtat cu nuante neutre precum: bej, ivory, lila deschis,iar seara se poate asorta cu negru sau nunate de kaki sau verde inchis. Alaturi de bordo poti asocia si accesorii in nuante de maro, albastru, gri sau galben mustar.

 

Look modern cu rochii de Valentine’s day

 

Fie ca mergi ziua la un restaurant intr-o atmosfera intima, doar tu si barbatul iubit sau te bucuri de un rendez-vous pasional in atmosfera misterioasa a noptii, te poti baza total pe o rochie rosie sau bordo. Pantofi, sandale, stiletto, accesorii fine si atent selectionate, iti vor completa tinuta pentru o  aparitie sofisticata si seducatoare.. Oh, si sa nu uit, barbatii isi pot arata dragostea pentru femeia din viata lor, comandand aceste rochii care se potrivesc perfect cu niste cuvinte de iubire bine alese, si un zambet larg, din inima.

 

rochie clara bordo rochie luana bordo

Da-i micului Eros o mana de ajutor de Valentine’s Day si amplifica magia unui eveniment ce nu trebuie omis, alegand o rochie rosie, marca Miss Grey. Merge direct la tinta!

Missgrey @ Feb 10, 2020 +