rootfoot

Povestea femeii care poarta numai rochii de seara verzi

Te-ai gandit vreodata cum ar fi sa te indragostesti de o culoare atat de mult incat sa porti numai rochii de seara verzi, de exemplu?

 

Ar fi destul de straniu, intr-adevar. Dar exista o femeie in Brooklyn careia i se spune Doamna Verde, dintr-un motiv foarte simplu: de douazeci de ani se inconjoara cu obiecte casnice verzi si poarta haine verzi. Nu doar rochii de seara verzi, ci si salopete verzi, pulovere verzi, papuci verzi, ba chiar si parul l-a vopsit verde. O astfel de poveste de dragoste nu putea ramane neobservata, asa ca Doamna Verde a devenit repede cunoscuta in toata lumea.

 

Verdele e cea mai optimista culoare din lume

 

Lui Elizabeth Sweetheart i-a placut intotdeauna sa experimenteze. Pasiunea ei pentru culoarea primaverii a inceput cu un lac de unghii si o suvita de par. Verdele o facea sa se simta fericita, asa ca a continuat sa poarte diferite nuante din culoarea preferata. Si asta indiferent de ocazie, fie ca petrecea o zi linistita in casa purtand pijamale verde pal, fie ca ingrijea gradina imbracata intr-o salopeta verde crud sau ca, cine stie, participa la un eveniment special arborand o tinuta de zana a padurii, impresionanta prin farmecul unei rochii de seara verzi  si a unor smaralde pretioase.

 

Imi place sa fac oamenii fericiti. Mai ales copiii se bucura. Nu am fost o persoana comunicativa. Dar salut pe oricine vorbeste cu mine si ador asta. Copiilor mici le place foarte mult.” s-a destainuit Elizabeth, iar sotul ei povesteste amuzat:

 

E uimitor sa calatoresti cu ea. Oamenii o striga din masini, copiii se tin dupa ea in tren iar turistii tin mortis sa-i faca poze.

 

Exista gelozie in tesatura vreunei rochii de seara verzi?

 

   

Chiar daca deseori se spune ca gelozia este un monstru cu ochii verzi, sa stii ca sentimentul acesta nu intra in alcatuirea unei rochii de seara verzi, deci nu se va supara pe tine daca porti si alte culori la evenimente speciale.

 

O fi Doamna Verde un personaj boem si simpatic, dar pana la urma excentricitatea nu are prea multa legatura cu o vestimentatie stilata, diversa si eleganta. E bine sa stii sa combini culorile, si chiar daca alegi o rochie de ocazie verde, lunga, midi, din dantela sau din voal, chiar nu conteaza ce model, important este sa nu uiti ca fara accesoriile potrivite, in culori asortate, nicio tinuta nu va fi completa. Citeste in articol cum accesorizam rochiile verzi in functie de eveniment. Invata cum sa le accesorizezi si alege-ti modele care ti se potrivesc!

 

Unii oameni aleg sa atraga priviri prin tot felul de tinute extravagante si decizii controversate, insa tu ai la indemana ceva mult mai valoros: un stil vestimentar axat pe armonie cromatica, pe care inveti sa-l dezvolti in fiecare zi.

Missgrey @ Jul 10, 2017 +