rootfoot

Rochiile lungi din voal, o alegere perfecta pentru ocazii speciale

Rochiile lungi din voal sunt cele mai bune rochii la o nunta sau un bal de absolvire datorita elegantei sale si necesitarii de accesorizare minime. Confectionate din voal  cu bustul decupat si colier pretios aplicat, aceste rochii iti pun in evidenta talia datorita cordonului si aducun plus de stralucire datorita colierului.

Fiind in stil A-line, rochiile evidentiaza si se potrivesc tuturor siluetelor si formelor, astfel fiind rochii foarte versatile. Decupajul de pe piept ofera o nota de seductie si un decolteu decent si simplu, ajutat de modelul fronsat al materialului.

Daca alegi rochia Athena Bej, te vei simti foarte naturala, ca o printesa datorita colierului argintiu de la baza gatului. Acesta te va ajuta foarte usor sa accesorizezi aceasta tinuta, mai ales ca ai un punct de pornire. Ca si accesorii recomandam bijuterii argintii cu pietre, mai ales o bratara sau un inel. Pantofii, desi nu se vad, sunt recomandati sa fie unii bej, care sa completeze tinuta, la fel ca si clutch-ul intr-o culoare neutra.

In cazul in care rochia Athena Turcoaz iti face cu ochiul, considera-te foarte norocoasa, pentru ca este o rochie cu o culoare superba, puternica, ce iti va pune in evidenta corpul si culoarea tenului. Colierul statement de la baza gatului confera un aer roial, ca de paun, facand accesorizarea extrem de usoara, deoarece ne putem inspira de la o pana de paun, de aceea,
recmandate sunt accesoriile verzi spre albastru, care arata perfect cu turcoazul.

Daca te simti foarte feminina, rochia Athena Roz e perfecta pentru tine. Colierul in culori pastelate de la baza gatului faciliteaza combinatia de culori pastelate, astfel incat sa fie perfecta pentru un eveniment de primavara. Cele mai bune accesorii sunt pantofii nuzi sau in una din culorile prezente pe colier, asortate perfect cu o poseta de aceeasi culoare. Pietrele pretiase sau semi-pretioase sunt perfecte ca accesorii, aducand un plus de stralucire tinutei complete.

Missgrey @ Apr 01, 2016 +