Rochii de seara verzi lungi si scurte pentru orice silueta

Moda inseamna sa stii cum anume sa te imbraci astfel incat sa iti pui in evidenta calitatile. Daca iti cunosti foarte bine forma corpului - si fiecare femeie ar trebui sa stie - atunci vei fi capabila sa iti gasesti hainele care sa ti se potriveasca cel mai bine si care sa iti flateze silueta. Pentru ca ocaziile speciale sunt momentele in care avem cea mai mare nevoie de piese vestimentare care sa ne flateze silueta, ti-am pregatit un articol cu modele de rochii de seara verzi lungi si scurte pentru orice silueta, dintre care sa iti alegi favoritele pentru cele mai speciale evenimente din viata ta, la care iti doresti sa ai o aparitie de neuitat. 

rochie-de-seara-verde-lungaTipul de silueta inseamna proportii, iar moda presupune sa imbraci aceste proportii astfel incat sa iti pui in lumina avantajele si sa maschezi dezavantajele. O distinctie importanta pe care trebuie sa o faci atunci cand te gandesti la tipurile de silueta este faptul ca nu inaltimea si greutatea au relevanta in acest context, ci forma. O femeie foarte slaba poate sa aiba exact aceeasi forma a corpului ca si o femeie mai plinuta, la fel cum o femeie scunda poate sa aiba acelasi tip de silueta ca si o femeie inalta. Fiecare dintre noi este unica, iar corpurile noastre sunt si ele unice. Cu toate acestea, fiecare dintre noi se poate incadra intr-una din cele cinci categorii generale ale tipurilor de siluete: silueta de tip para, silueta de tip mar, silueta de tip clepsidra, silueta dreptunghiulara si triunghi inversat. Daca nu te incadrezi intr-o singura categorie, cu siguranta silueta ta isi regaseste caracteristicile in doua sau mai multe dintre acestea. 

Odata ce ai determinat ce forma are silueta ta, poti incepe sa cauti acele trenduri si piese vestimentare care ti se potrivesc si pe care sa le eviti. Aloca-ti mult timp petrecut in fata oglinzii, si fa o analiza corecta si sincera a imaginii si corpului tau. Dupa care alege-ti exact ce stii ca te avantajeaza! Iata ce modele de rochii de seara verzi lungi si scurte iti recomandam, in functie de silueta: 

Silueta de tip para - are ca principale caracteristici faptul ca zona inferioara a corpului este mai lata decat zona superioara - cu alte cuvinte, soldurile sunt mai late decat umerii; fundul este rotunjit, iar talia este foarte bine definita. Punctele cheie ale acestui tip de silueta sunt umerii, toracele si abdomenul plat. Din punct de vedere vestimentar, este ideal sa optezi pentru acele articole care iti evidentiaza talia si bratele, care adauga volum in zona umerilor, minimizand soldurile. Rochia de seara verde lunga Erin este alegerea perfecta pentru o silueta de tip para. Cu bustul confectionat din dantela si fusta din voal, rochia de seara verde Erin iti evidentiaza talia datorita croielii in stil A line, si atrage atentia asupra bustului tau datorita jocurilor de transparenta de la nivelul dantelei, dar si spatelui decupat in V. 

Silueta de tip triunghi inversat - se identifica printr-un bust si umeri mai mari in comparatie cu talia si soldurile. Principalul punct forte al acestui tip de silueta suntrochie-de-seara-verde-scurta picioarele, iar din punct de vedere vestimentar, ar trebui sa optezi pentru acele haine care iti accentueaza partea inferioara a corpului, minimizand latimea umerilor si a bustului. Confectionata din dantela integral, rochia de seara verde scurta Eli este o optiune potrivita pentru toate femeile care poseda acest tip de silueta. Design-ul creat in asa fel incat sa se muleze discret pe formele tale feminine, rochia verde de seara scurta iti pune in valoare picioarele, alungindu-ti silueta si minimizand iluzia umerilor lati. 

Silueta dreptungiulara - se caracterizeaza prin proportii similare ale taliei, soldurilor si umerilor, conferind posesoarelor o tinuta atletica. Principalele avantaje ale acestui tip de silueta sunt bratele si picioarele, dar si faptul ca nu este nevoie sa distragi atentia de la niciun detaliu. In ceea ce priveste vestimentatia, este ideal sa optezi pentru acele tinute care sa creeze forme si care sa iti puna in valoare picioarele si bratele. Confectionata integral din catifea, rochia de seara verde scurta se potriveste posesoarelor cu silueta dreptunghiulara datorita faptului ca atrage atentia asupra bustului prin detaliile de dantela care definesc decolteul in V, dar si prin faptul ca este conceputa in asa fel incat sa se muleze pe formele tale, creand impresia unor curbe bine definite. 

Silueta de tip mar - se distinge prin faptul ca cea mai mare parte a grasimii corporale se depoziteaza in partea superioara a corpului, in timp ce zona inferioara este subtire. Astfel, picioarele devin principalul avantaj al detinatoarelor acestui tip de silueta, motiv pentru care din punct de vedere vestimentar, este recomandat sa optezi pentru acele articole care iti alungesc toracele, evidentiindu-ti picioarele si creeaza iluzia taliei. 

Silueta de tip clepsidra - este considerata ca fiind tipul ideal de silueta, distinsa prin faptul ca umerii si soldurile sunt identice ca latime, in vreme ce talia este foarte subtire. Astfel, marele avantaj al fericitelor posesoare ale siluetei de tip clepsidra sunt formele, si nu exista restrictii din punct de vedere vestimentar. Rochiile de seara verzi Tania si Noelle sunt alegeri inspirate pentru femeile care au o silueta de tip clepsidra, datorita faptului ca se muleaza exact pe forme, punand in evidenta feminitatea oricarei posesoare. Confectionate integral din dantela, rochiile de seara verzi scurte iti valorifica formele feminine, evidentiind in principal talia si picioarele. 

Te invitam pe www.MissGrey.ro, sa iti alegi modele favorite de rochii de seara verzi, lungi sau scurte, pe care sa le porti in functie de tipul tau de silueta, si sa impresionezi!

Missgrey @ Nov 06, 2015 +