rootfoot

Povestea rochiei de ocazie elegante Miss Grey

Buna!

Eu sunt rochia de ocazie eleganta Miss Grey, aceea din dantela brodata, pe care ai decis sa o porti la petrecerea de nunta a celei mai bune prietene. Da, exact, m-ai ales dintr-o multime de modele, unele lungi si vaporoase, altele cu o croiala conica sau cu fusta in clos, cu volane sau cu umerii goi, apoi m-ai pus in cosul virtual si… iata-ma. Am ajuns la tine, nerabdatoare sa cunosc accesoriile cu care ma vei purta si sa-ti scot in evidenta farmecul natural. Acesta e rolul meu.

 

Rochia de ocazie eleganta, de la idee la produs

 

La inceput eram o simpla idee, o schita pe hartie, un contur din creion, dar ideile prind forma foarte repede, mai ales in atelierul de rochii de ocazie elegante Miss Grey. Acolo se nasc povestile unor tinute de succes si acele haine care raman in amintiri precum un parfum ametitor.

 

Dintr-o simpla schita am devenit tipar, apoi mi s-a spus ca o sa fiu facuta din dantela brodata pretioasa si nu va imaginati cat m-am bucurat. Stiam, de fapt, inca de atunci, ca voi ajunge in garderoba unei femei increzatoare si sofisticate, care ma va aprecia cum se cuvine. Oricum, toate celelalte rochii de ocazie elegante Miss Grey au un destin frumos, n-as vrea sa va fac sa credeti ca sunt laudaroasa. Unele sunt confectionate dintr-un satin special, numit antic, altele din voal delicat sau din triplu voal, din catifea luxoasa, asa cum poarta reginele, si sunt colorate atat de frumos incat aproape simti caldura rosului, gingasia rozului pastel sau prospetimea verdelui.


Apoi, aproape fara sa-mi dau seama, din tipar am devenit rochie. Cusaturile mele nu mai erau simple linii trase din creion, ci tivuri, pliuri si pense realizate cu atentie de croitorese pricepute. Ochi atenti, carora nu le scapa nimic, mi-au verificat masurile si toate detaliile acelea care transforma o rochie oarecare intr-o rochie pentru ocazii speciale, apoi maini dibace, inarmate cu fiare de calcat, m-au netezit frumos si… iata-ma aproape gata sa-mi incep viata.


 

Te poti baza oricand pe rochiile facute cu dragoste

 

Sunt curioasa unde o sa fiu purtata. Ma potrivesc in atat de multe locuri si la atat de multe evenimente, incat n-as putea sa ghicesc pur si simplu, insa stiu ca la oricare din ele te-as face sa stralucesti si te-as ajuta sa-ti creezi amintiri de neuitat.

Si iti mai promit ca, oriunde m-ai imbraca, vei fi mandra ca porti unul din modelele de rochii de ocazie elegante Miss Grey.

Povestea mea nu se termina aici, ci incepe odata cu tine!

Missgrey @ May 10, 2017 +