rootfoot

Stii sa porti rochii cu spatele gol?

Controversatele rochii cu spatele gol sunt un fel de copii rebeli ai tinutelor de ocazie, cu aerul lor vag misterios si 100% indraznet, caracteristic celor care refuza sa se conformeze si prefera sa redefineasca arta seductiei.

 

Nascute in efervescenta primelor decenii ale secolului trecut, modelele de rochii cu spatele gol au fost create special pentru a dezvalui bronzul impecabil al doamnelor si domnisoarelor care abia descoperisera placerea „bailor de soare”. Cu decupajul mai modest sau foarte generos, noul design a patruns cu forta in vestimentatia iubitoarelor de moda si a femeilor plictisite de clasicul decolteu.

 

Actrita care a devenit celebra purtand rochii cu spatele gol

 

Vikky Dougan, o starleta a anilor 50, a devenit celebra printr-un artificiu publicitar bine pus la punct de un profesionist al domeniului, care a vazut potentialul indraznetelor rochii cu spatele gol ca o alternativa vestimentara moderna si proaspata. Vikki Dougan si-a creat un renume purtand rochii de seara cu spatele gol chiar si la cele mai conservatoare evenimente, iar asta o facea sa fie mereu in centrul atentiei. Atitudinea ei seducatoare si tinuta absolut zapacitoare a facut chiar ca la un moment dat sa fie data afara de la o petrecere unde atragea prea multa atentie.

 

Stai linistita, mentalitatile s-au schimbat in ultima jumatate de secol si iti garantam ca purtand o rochie cu spatele gol nu vei risca altceva decat sa acaparezi atentia tuturor, fara efecte negative.

 

Totusi, cum ar trebui sa porti fantasticele rochii cu spatele gol?

 

  

Cu capul sus. Exact, rochiile cu spatele gol trebuie purtate cu mandrie, cu capul sus, umerii trasi inapoi si pieptul scos in fata. Cum ar fi sa imbraci o rochie eleganta cu spatele gol, din dantela, si sa ai o postura prea relaxata sau, din contra, garbovita? Sigur ai continua sa atragi atentia, dar complimentele vor intarzia sa apara iar efectul uluitor spre care tinteai se va spulbera.

 

In ce priveste accesoriile, sincer, chiar crezi ca mai ai nevoie de ele? Pielea ta luminoasa va fi cea mai frumoasa bijuterie, dar daca o pereche de cercei candelabru se potrivesc designului rochiei cu spatele gol atunci poarta-i cu incredere. Exista pe piata coliere pentru spate, insa daca arunci o privire pe covorul rosu, vei vedea ca starurile recunoscute pentru rafinamentul si stilul lor vestimentar impecabil prefera un look cat mai simplu si „curat” atunci cand poarta rochii cu spatele gol, fara coliere care sa distraga atentia de la punctul de interes.

 

Despre lenjeria intima potrivita unor astfel de tinute, am mai vorbit. Regula este pe cat de simpla, pe atat de usor de respectat: fara bretele la vedere. Ai la dispozitie o multime de variante, precum cupele adezive, plasturii din silicon sau sutienele cu bretele care se prind in „X” in fata. Daca te gandesti la bretelele transparente… nu te mai gandi. Sunt de prost gust si „transparent” nu inseamna „invizibil”.

 

Nu in ultimul rand, cand imbraci rochii cu spatele gol, de seara sau de zi, ridica-ti parul intr-o coafura lejera chiar daca esti foarte mandra de buclele tale matasoase si lasa-ti pielea dezgolita sa faca ceea ce ii este menit: sa atraga priviri admirative.

 

Missgrey @ Jul 11, 2017 +