rootfoot

Rochii elegante de zi versatile - cum sa porti aceeasi rochie in ipostaze diferite?

Adesea, ne dorim enorm sa eliminam nevoia de a ne schimba tinutele; mai ales cand avem inainte o zi aglomerata la birou, dupa care stim ca urmeaza o intalnire romantica si apoi o seara in oras cu cele mai bune prietene. De-a lungul timpului, creatorii de moda au luat in calcul si aceasta nevoie imperioasa a femeilor, de a detine in propria garderoba tinute versatile. Astfel, rochiile elegante de zi versatile stau la dispozitia noastra in orice anotimp, in orice culori, stiluri si texturi. Aceste randuri le dedicam accesoriilor vestimentare feminine care reusesc sa ne faca viata mai usoara.

rochie-eleganta-de-zi-catifeaChiar daca temperaturile scad incet dar sigur, tu nu esti inca pregatita sa renunti la aparitiile elegante, iar acest lucru este excelent. Pentru ca ai atat de multe optiuni, incat cu siguranta poti avea parte de o toamna stilata purtand numeroase rochii elegante de zi. Cea mai noua colectie de toamna Miss Grey iti propune modele inedite de rochii de zi elegante extrem de versatile, pe care sa le poti purta cu succes in diferite ipostaze si momente din viata ta. Cum trebuie sa arate o rochie de zi eleganta care sa poata fi usor transformata intr-o tinuta de seara fancy? Simpla, dar in acelasi timp sa aiba acel ceva care atrage atentia si care inspira unicitate si delicatete. 

Daca imaginatia si creativitatea ta sunt in tandem cu pasiunea pentru moda, atunci cu siguranta vei recunoaste o rochie eleganta de zi de la distanta, si o vei vedea deja accesorizata in numeroase combinatii, care mai de care mai incantatoare. 

Toamna aceasta, poti opta pentru rochiile de zi elegante confectionate din catifea: pe langa faptul ca este un material de un rafinament care transcende timpul, catifeaua rochie-eleganta-de-zi-catifeaeste si extrem de confortabila si versatila, oferindu-ti numeroase posibilitati de accesorizare, indiferent de momentul in care alegi sa o porti. Disponibila in tonuri delicate de lila sau in clasicul negru, rochia eleganta de zi Raisa poate deveni instant accesoriul tau vestimentar favorit, in acest sezon. Confectionata integral din catifea, rochia eleganta de zi se distinge prin croiul conic, datorita caruia formele tale feminine sunt elegant puse in valoare, prin faldurile din zona taliei care, in combinatie cu textura catifelei creeaza iluzia unei talii bine definite si prin decolteul geometric care ii asigura o alura usor office.

Purtata in combinatie cu un sacou, rochia eleganta de zi Raisa devine o tinuta office extrem de chic, care te va pune in valoare. Iar daca dupa programul de munca ai nevoie de o tinuta sexy si eleganta, nu trebuie decat sa elimini sacoul, eventual sa schimbi pantofii si sa adaugi cateva accesorii care evidentiaza si mai mult latura delicata si feminina a rochiei de zi din catifea. la un pret foarte accesibil, rochia eleganta de zi este un must have pentru sifonierul tau, in special in acest sezon.

Descopera rochiile elegante de zi pe care ti le punem la dispozitie in cea mai noua colectie Miss Grey, si rasfata-te cu luxul de a avea mai mult timp de petrecut cu cei dragi!

Missgrey @ Oct 16, 2016 +