rootfoot

Vrei distractie de neuitat? Afla care sunt cele mai frumoase rochii de majorat

In curand implinesti 18 ani. Astepti petrecerea cu nerabdare, ai stabilit locul si invitatii, dar inca eziti in alegerea unei rochii de majorat nu doar frumoase, ci si pline de personalitate, care sa te puna in valoare si in niciun caz sa nu lase sa treaca neobservat un eveniment atat de important din viata ta. Bineinteles ca vei avea nevoie de o tinuta eleganta, dar si confortabila, care sa nu te incurce la dans, in culori luminoase, vesele, pe masura bucuriei tale, intr-un stil care combina sofisticarea cu prospetimea.

De aceea, am selectat pentru tine cele mai frumoase modele de rochii de majorat din colectia Miss Grey, caracterizate printr-un melanj impecabil intre sarm si stralucire, care iti vor aduce aprecierea si complimentele prietenilor tai.

 

Care sunt rochiile de majorat care te avantajeaza?

 

Erin Bordo   Erin Bordo

Pe langa faptul ca modelele lungi de rochii de majorat nu sunt o solutie prea agreata la o petrecere unde iti doresti sa dansezi dupa pofta inimii si imboldul varstei, cu siguranta esti mandra de picioarele tale si nu ai motive sa le ascunzi. Inchipuie-ti cat de frumoasa vei fi intr-o rochie scurta in nuante vibrante de bordo, asa cum este Erin. O alegere cu un impact spectaculos, Erin este una din acele rochii de majorat care flateaza aproape orice silueta, datorita designului care accentueaza talia si a manecilor scurte care echilibreaza proportiile. Cu bustul confectionat din dantela pretioasa brodata manual cu paiete si fusta in clos, din voal fin, aceasta tinuta are un secret care o sa-ti placa la nebunie: spatele este decupat in V, conferindu-ti acea nota seducatoare care va face senzatie in jur.

Olga Somon   Olga Somon

Dar poate nu vrei sa porti o rochie scurta, poate tinzi spre o tinuta mai sofisticata, una care sa te transforme intr-o printesa fericita. In cazul acesta, incalta niste sandale pretioase in nuante aurii si alege cu incredere rochia midi Olga, al carei tulle roz somon te invaluie intr-o aura diafana, de o feminitate covarsitoare. Cu un decolteu in forma de inima, care iti evidentiaza prospetimea pielii si luminozitatea chipului, aceasta rochie eleganta si tinereasca reuneste armonios elementele unei tinute perfecte pentru petrecerea de majorat: culoarea optimista, lungimea potrivita pentru ore intregi de dans si designul vaporos, in ton cu fragezimea varstei.


Cireasa de pe tortul aniversar? Te poti lipsi de accesoriile pretentioase purtand aceste modele de rochii la petrecerea de majorat: frumusetea si zambetul tau, alaturi de stralucirea tinutelor, sunt suficiente pentru o distractie de neuitat!

Missgrey @ Apr 18, 2017 +