rootfoot

Cum a devenit supermodel o adolescenta timida. Povestea Claudiei Schiffer

Pentru ca astazi supermodelul Claudia Schiffer implineste 47 de ani si pentru ca povestea ei este una despre onestitate, decenta si pasiune, vom incerca in randurile urmatoare sa conturam drumul prin viata al blondei deseori asemuite faimoasei Brigitte Bardot.

 

 

Noul chip casei de moda Chanel

 

Claudia Schiffer si-a inceput stralucitoarea cariera de supermodel dupa ce seful uneia din cele mai importante agentii de modele a descoperit-o intr-o discoteca din Dusseldorf. Pe-atunci, tanara isi dorea sa calce pe urmele tatalui ei si sa devina avocat, insa mrejele lumii modei au prins-o puternic si urmatorul pas a fost sa zboare la Paris pentru o sedinta foto.

 

Asemanarea ei cu Brigitte Bardot a propulsat-o in atentia celor mai importante nume din fashion, devenind in curand o celebritate al carei chip aparea pe coperta tuturor revistelor. Karl Lagerfeld, fascinat de tanara Claudia, a numit-o noua fata a casei de moda Chanel  iar ascensiunea ei s-a transformat astfel intr-o certitudine.

 

Munca pe primul loc

 

Insa in spatele aparatelor de fotografiat, Claudia Schiffer era de o timiditate extraordinara. Se imbraca simplu si deloc sexy, pentru a nu atrage atentia, iar daca surprindea privirea cuiva in oglinda, se inrosea imediat.

 

Claudia a povestit in cateva interviuri ca nu prea mergea la petreceri, ceea ce a fost insa un lucru foarte bun pentru cariera ei. Departe de party-urile dezlantuite ale anilor 90, Claudia Schiffer a putut evita cu usurinta pericolele drogurilor, pastrandu-se in permanenta concentrata asupra muncii.

 

Sfatul ei pentru tinerele care isi doresc sa devina modele este sa puna intotdeauna munca pe primul loc. „Sa nu credeti ca a fi supermodel inseamna sa mergi la o multime de petreceri si sa prezinti cateva rochii superbe pe podium, nu. Inseamna sa muncesti foarte mult.”

 

Claudia Schiffer creeaza pulovere din casmir

 

In prezent, fostul supermodel iubitor al confortului si stilul chic clasic este fashion designer, iar anul trecut a lansat o linie de… pulovere luxoase din casmir. Mama a doi copii, Claudia este in continuare de o cumintenie care poate parea nelalocul ei cand vorbim despre un rock star al lumii modei. Traieste foarte sanatos si recunoaste un singur viciu: uneori, dupa amiaza, bea cafea cu caramel.

Desi este in continuare invitata de diverse case de moda sa prezinte pe podium, tanara care a fost considerata una din cele mai frumoase femei din lume refuza de fiecare data, motivand ca este prea timida ca sa mai faca lucrul acesta acum, la 47 de ani.

 

Missgrey @ Aug 25, 2017 +