rootfoot

Nonconformistele aleg rochii de mireasa scurte

Cu toate ca sunt privite ca un strigat modern de rebeliune, primele modele de rochii de mireasa scurte au aparut pe la inceputul secolului XX, iar numele lui Coco Chanel apare in primele randuri ale acestui capitol al modei. Faimoasa creatoare de moda a surprins intreaga lume acum o suta de ani, cand a scurtat clasicele rochii albe, oferind mireselor libertate de miscare si un aer proaspat, plin de vitalitate.

Astazi, o multime de mirese prefera numeroasele avantaje ale unei rochii scurte pentru a se asigura ca cea mai asteptata zi va fi la fel de frumoasa ca in visele lor. Iti poti alege si tu un astfel de model nonconformist, din colectia Miss Grey de rochii de mireasa, si vei avea astfel rochia perfecta, lucrata pe dimensiunile tale.

 

Avantajele unei rochii de mireasa scurte

 

Rochie denise   

 

In ultimii ani, din ce in ce mai multe cupluri aleg sa tina petrecerea de nunta in locuri care mai de care mai inedite, cum ar fi pe plaja, in padure sau intr-un castel. Daca te pregatesti si tu pentru o nunta intr-un astfel de loc, cu siguranta vei aprecia confortul oferit de o rochie scurta. Modelele cu corset, crinolina sau trena ar fi aproape imposibil de purtat cu zambetul pe buze si cu siguranta nu vrei sa-ti pierzi buna dispozitie intr-o asemenea zi.

Daca esti mica de inaltime, purtarea unei rochii de mireasa scurte te salveaza de asemanarea cu un bulgare de voaluri si matasuri, si in plus, lasa la vedere perechea superba de pantofi cu toc care iti face picioarele sa arate si mai suple.

Deasemenea, vei putea sa dansezi dupa pofta inimii fara sa existe riscul de a te impiedica in poalele rochiei, ca sa nu mai spunem ca elimini orice posibilitate ca vreunul din invitati (sau proaspatul sot, coplesit de emotii) sa te calce pe trena.

Un alt motiv pentru care sustinem alegerea unei rochii de mireasa scurte este acela ca, in functie de designul modelului si, bineinteles, accesorizand-o diferit, o vei putea purta si cu alte ocazii.

 

Poarta o rochie scurta la nunta si te vei simti ca intr-un basm modern

 

   

 

 

Printesa intr-o rochie scurta? De ce nu?

Daca alegi sa porti rochia de mireasa Denise, din dantela solstice, brodata manual cu pietre pretioase, prezenta ta va fi de-a dreptul fermecatoare. Acesta este unul din modelele de rochii de mireasa scurte ideal pentru femeile cu bustul putin voluminos, care doresc sa isi puna in valoare frumusetea umerilor.

 

      

 

Cu fusta in clos, ideala pentru siluetele in forma de para, rochia de mireasa Emma, din dantela solstice brodata, impresioneaza prin spatele decupat inedit, in forma de aripi de inger. Cu un aspect mai jucaus si o nuanta romantica in design, aceasta rochie se potriveste de minune atat la cununia civila, cat si la petrecerea de nunta.

Missgrey @ Apr 17, 2017 +