rootfoot

Iarna e cel mai bun moment ca sa-ti cumperi rochii de vara

Probabil ca ti se pare cam peste mana sa-ti iei iarna rochii de vara. Ar trebui sa astepti cateva luni pana sa le poti purta, iar riscul regretului ca nu ti-ai imbogatit in schimb garderoba de sezon poate creste pana la cote alarmante.  Mai ales cand termometrul coboara sub zero si tu deschizi sifonierul, iar rochia subtire si delicata cu un umar dezgolit fosneste parca sarcastic.

 

Dar sa stii ca daca ai astfel de ganduri inseamna ca nu iei in calcul cateva motive foarte importante pentru care cel mai bun moment ca sa-ti cumperi rochii elegante de vara, din dantela, voal sau alte materiale diafane, este tocmai… iarna.

 

Iarna ai reduceri Black Friday la rochiile elegante

 

 

 

Sigur ai pus ochii de ceva timp pe o rochie de seara absolut spectaculoasa, dar, pentru ca nu era o achizitie neaparat necesara nu te-ai putut hotari daca merita investitia. Ori avea nuanta aceea deosebita de verde care-ti sta atat de bine, ori surprindea printr-un design seducator, important e ca te-ai indragostit de ea. Insa pretul cel mare si hain si-a bagat coada si n-ati ramas impreuna, ca-n povesti, femeia incantatoare si rochia perfecta.  

Mai ai insa o sansa, iar sansa aceasta presupune sa profiti iarna de reducerile Black Friday si de cele de la inceputul anului. Verifica promotiile Black Friday la rochii elegante de vara si e foarte posibil sa o gasesti exact pe cea dupa care tanjesti, de data aceasta la un pret mult mai mic.

 

Iarna cumperi rochii de vara care iti plac

 

Cunosti scenariul: o prietena te invita la nunta cam in ultimul moment si trebuie sa-ti schimbi programul aglomerat in asa fel incat sa-ti iei cat mai repede o rochie de ocazie.

 

Cand te preseaza timpul e mult mai probabil sa faci o multime de compromisuri la cumparaturi. Daca ai si o personalitate mai… navalnica, e posibil sa-ti cumperi prima rochie de seara gasita pe marimea ta, dar a carei culoare nu te avantajeaza, iar croiala parca iti accentueaza defectele in loc sa le camufleze.

 

Ei, iarna poti rascoli linistita umerasele cu rochii de vara sau, si mai bine, poti explora oferta online de rochii de vara la reducere din magazinele virtuale, pentru ca nu e nicio graba. Cumparaturile sunt mult mai placute si avantajoase atunci cand le acorzi suficient timp.

 

Asa ca alunga gandul ca iarna trebuie sa cumperi numai haine de sezon. Ia-ti acum rochii de vara elegante si nu doar ca vei face economii, dar iti vei optimiza garderoba si garantat, la primul eveniment special cu soare, iti vei multumi singura pentru decizia luata.

Missgrey @ Nov 22, 2017 +