rootfoot

Rochii lungi albastre de purtat la evenimentele speciale

Vrei sa atragi atentia instantaneu la un eveniment special? Poarta rochii lungi albastre, pentru ca este imposibil sa treci neobservata. Prin nuanta vibranta, rochiile albastre lungi au capacitatea de a-ti pune in valoare trasaturile, culoarea pielii, a ochilor si a parului, cu conditia sa optezi pentru tonul care ti se potriveste cel mai bine. 

rochie-albastra-lungaAtunci cand alegi rochii lungi albastre, nu numai nuanta trebuie sa te avantajeze, ci si croiala, pentru ca o astfel de tinuta vestimentarta va atrage cu siguranta atentia asupra ta, motiv pentru care nu iti permiti sa faci alta impresie decat una pozitiva. Inspirand calm, seninatate, optimism, dar si noblete si luxurianta, rochiile albastre lungi sunt garantia unei aparitii spectaculoase la cele mai speciale evenimente, fie ca vorbim despre nunti, petreceri sau aniversari de diverse feluri. In plus, rochiile lungi albastre sunt suficient de versatile incat sa poata fi purtate in cele mai variate combinatii de accesorii, iar acesta este unul dintre principalele motive pentru care le indragim.

In combinatie cu tonurile de auriu si argintiu, rochiile albastre lungi capata o alura extrem de sofisticata si rafinata, iar in combinatie cu nuante de tip coloblock  - precum portocaliu - reuseste sa iti asigure o imagine inedita. Bineinteles, daca te temi sa nu dai gres, poti sa te rezumi la combinatiile cu culorile clasice precum tonurile neutre, albul sau negru. 

Confectonata din voal fin, rochia albastra lunga Azaria cu platcuta din dantela impresioneaza prin alura sa simpla si nobila simultan. Detaliile transparente brodate manual in zona bustului, in combinatie cu fronseurile, iti infrumuseteaza partea superioara a corpului, in vreme ce fusta in stil A-line cu textura vaporoasa iti asigura o alura deosebita si diafana, care iti va aduce numeroase complimente.

Te invitam sa iti alegi rochiile lungi albastre favorite, dintre modelele pe care ti le punem la dispozitie pe site. 

Missgrey @ Jun 28, 2016 +