rootfoot

Unde si cum purtam rochiile din dantela pretioasa?

Dantela este prezenta in vestimentatia noastra in fiecare zi, sub o forma sau alta. Pentru ca vorbim despre o textura a carei popularitate pare sa creasca in permanenta, este perfect normal sa vede dantela atat in randul articolelor vestimentare casual sau office, cat si al tinutelor festive. Un loc special in randul adoratelor piese vestimentare din dantela il ocupa rochiile din dantela pretioasa

Te vei intreba, desigur, care este diferenta intre rochiile din dantela de ocazie si rochiile din dantela pretioasa? La urma urmei, dantela e dantela, ai putea spune. Ei bine, o astfel de sintagma nu este deloc apreciata in randul creatorilor de moda si al cunoscatorilor, pentru ca dantela ca textura se prezinta in numeroase si variate forme: incepand de la dantela utilizata pentru confectionarea vestimentatiei de nunta, si pana la dantela fina sau la dantela pretioasa, aceast textil fascineaza prin diversitate si delicatete. Rochiile din dantela pretioasa sunt diferite fata de celelalte articole vestimentare similare prin eleganta, sofisticarea si luxurianta pe care acestea o inspira. 

rochie-dantela-pretioasaDe aceea, este mai mult decat evident faptul ca rochiile din dantela pretioasa trebuie purtate numai in anumite contexte si accesorizate atent. De regula, vei purta o rochie din dantela pretioasa la evenimentele formale, al caror cod vestimentar impune purtarea unor articole de imbracaminte mai somptuoase. Nuntile, botezurile, petrecerile cocktail, cinele romantice speciale, petrecerile de sarbatori sunt doar cateva astfel de evenimente care se transforma intr-o ocazie perfecta pentru a purta o rochie de dantela pretioasa. 

O garantie a unicitatii, rochiile din dantela pretioasa te scot din anonimat, insa au nevoie si de un tratament special in privinta accesorizarii. In general, bijuteriile pe care le porti in combinatie cu o rochie din dantela pretioasa trebuie sa completeze si sa complimenteze tinuta, dar sa evite supraincarcarea. Rochiile de dantela pretioasa contin o broderie cu paiete sau pietre pretioase care confera imaginii tale o stralucire aparte, motiv pentru care este inutila incarcarea acesteia cu accesorii statement. Perlele, colierele fine si accesoriile delicate sunt perfecte, in proportii corecte, pentru a completa o tinuta compusa dintr-o rochie din dantela pretioasa. 

Pentru petrecerile de sarbatori, care se apropie, iti recomandam sa porti rochia din dantela pretioasa Selin. Disponibila in tonuri de rosu pasional, lila sau negru, rochia se face remarcata prin melanjul dintre textura luxurianta si design-ul cu accente romantice. Confectionata din dantela pretioasa cu broderie manuala de fir de paiete, rochia Selin rosie este alegerea perfecta pentru evenimentele de sezon in cadrul carora vrei sa iti faci o aparitie remarcabila. Cu fusta in clos, rochia din dantela pretioasa are capacitatea de a flata orice tip de silueta, in vreme ce maencile lungi si detaliile transparente din zona bustului iti confera o alura senzuala si usor misterioasa. 

Descopera rochiile din dantela pretioasa pe care ti le punem la dispozitie, si fa-te remarcata in acest sezon!

Missgrey @ Nov 04, 2016 +