rootfoot

Se poarta rochiile din dantela albastra! Iata cateva sugestii

Rochiile din dantela albastra te ajuta sa iesi din anonimat in sezonul rece, cand aproape toata lumea se va concentra pe adoptarea tinutelor in culori specifice toamnei. Vorbim despre o abordare diferita din punct de vedere vestimentar care va atrage atentia in sens pozitiv, impresionand orice privitor datorita vibrantei nuantei si datorita serenitatii pe care o inspira.  

Poate cel mai frumos si incitant trend de sezon din ultimii ani, rochiile din dantela albastra sunt un simbol al indraznelii, al elegantei, feminitatii, unicitatii si al posibilitatii de a fi altfel. In ciuda mitului conform caruia o rochie albastra din dantela sau orice alta textura avantajeaza numai anumite tipuri de ten, culaore a parului, a ochilor sau conformatie fizica, rochiile albastre din dantela au capacitatea de a flata indiferent de diversitatea caracteristicilor anterior amintite.

In combinatie cu un ten deschis si un par blond, albastrul va contrasta fermecator, evidentiind trasaturile naturale ale purtatoarei; in combinatie cu un ten deschis si un par brunet, rochiile din dantela albastra vor conferi stralucire si o alura usor dramatica, in vreme ce purtate de catre norocoasa detinatoare a unui ten inchis, rochiile albastre vor reusi sa aduca in atentia privitorilor detalii care altfel ar ramane ascunse atentiei. 

Mai mult decat atat, rochiile din dantela albastra sunt relativ usor de accesorizat si suficient de versatile pentru a-ti asigura idei care mai de care mai diverse in privinta combinatiilor in care sa le porti. Tonurile rochie-dantela-albastrade auriu si argintiu sunt cele mai inspirate optiuni pentru momentele in care iti doresti sa obtii o aparitie definita de eleganta la superlativ, in vreme ce tonurile nude se recomanda in special atunci cand vrei sa creezi o tinuta tip cocktail in cadrul careia punctul focal al aparitiei tale sa il detina rochita albastra din dantela. 

rochie-dantela-albastraDin fericire, rochiile din dantela albastra exista in numeroase variante de nuante, care mai de care mai placute, motiv pentru care indiferent de preferintele pe care le avem, intotdeauna vom regasi cel putin un model care sa ne fascineze. Incepand de la tonurile de albastru electric (care, insa, este mai mult specific verii) si pana la nuantele vibrante de albastru imperial ori pana la tonurile dramatice de bleumarin, rochiile din dantela albastra asteapta sa ne infrumuseteze garderoba.

Daca simti ca ai nevoie de inspiratie in alegerea rochiei tale albastre din dantela, tine cont de sugestiile noastre: rochia din dantela albastra Ingrid este ideala pentru iubitoarele de rafinament; in tonuri de albastru imperial, rochita din dantela iti asigura o alura spectaculoasa care se datoreaza firului de paiete aplicat manual. Croiala conica si manecile scurte iti vor pune formele in valoare, in vreme ce lungimea midi o face usor de purtat in orice moment. 

Rochia din dantela albastra Noelle este un accesoriu extrem de popular al acestei toamne: in tonuri de bleumarin, rochia albastra din dantela are manecile lungi si spatele usor decupat in V, elemente care iti confera un plus de rafinament. Croiala conica ii permite sa iti urmareasca subtil liniile feminine ale siluetei tale, iar lungimea midi o face confortabila si usor de purtat in cele mai diverse contexte. 

Descopera rochiile din dantela albastra Miss Grey, si lasa-te invaluita in farmecul unei povesti nemuritoare despre eleganta, armonie si rafinament. 

 

Missgrey @ Nov 03, 2016 +