rootfoot

Poarta rochii de seara lungi in culori neutre

Rochiile de seara lungi in tonuri neutre prezinta nenumarate avantaje, iar acesta este principalul motiv pentru care ar trebui sa le iei in considerare in momentul in care iti alegi tinuta pentru un eveniment special. Incepand de la gradul ridicat de versatilitate din perspectiva accesorizarii, si pana la faptul ca iti pune in valoare trasaturile, reusind, totusi, sa ramana punctul focal al imaginii tale, rochiile lungi de seara in culori neutre sunt o bijuterie vestimentara de care te vei indragosti cu siguranta.

rchie-de-seara-lunga-griAtunci cand te gandesti la culorile neutre, cu siguranta ai in minte o multitudine de variante: incepand de la tonurile de bej, care pot merge pana la fermecatoarele nuante nude, si pana la cele de corai, somon sau rose quartz, si culminand cu clasicele si etern in voga non-culori alb si negru. Prin urmare, indiferent de preferintele tale, cu siguranta poti gasi cel putin o solutie sofisticata pentru o rochie de seara in culori neutre, tocmai pentru ca oferta este atat de variata. Fiecare nuanta neutra are farmecul propriu, care se datoreaza atat subtilitatii, cat si elegantei pe care o transmite, in concordanta cu o alura simpla si totusi rafinata, dar, mai ales, versatilitatii ridicate, ce iti permite sa porti o rochie de seara in culori neutre in cele mai avriate combinatii de accesorii si game cromatice. 

In generale, rochiile lungi de seara in tonuri neutre reusesc sa se potriveasca de minune cu absolut orice alta culoare, insa acest lcuru nu trebuie sa te entuziasmeze in mod exagerat: tine minte ca rochia lunga trebuie sa ramana punctul focal al imaginii tale, motiv pentru care supra-accesorizarea nu este recomandata, cu atat mai mult cu cat vei alege sa adaugi o pata de culoare tinutei tale cu accesorii in tonuri vibrante. Fii discreta, ai grija sa pastrezi armonia tinutei, aminteste-ti ca accesoriile trebuie doar sa complimenteze sis a completeze o tinuta, si nu sa o puna in plan secund, si vei reusi sa obtii un look de invidiat, chiar si pentru cele mai sofisticate evenimente.

Cu bustul confectionat din dantela brodata manual cu paiete si fusta din voal vaporos, rochia de seara lunga Erin gri este o bijuterie vestimentara care va cuceri inimile si privirile tuturor invitatilor, la un eveniment special. Croita in stil A-line, rochia gri de seara are capacitatea de a-ti urmari discret liniile corpului in zona bustului, evidentiindu-ti talia. Fusta din voal iti confera o alura diafana, datorita texturii vaporoase a materialului din care este confectionata. In combinatie cu culoarea gri, cu accente stralucitoare de argintiu metalic, rochia de seara lunga se transforma intr-un accesoriu vestimentar fermecator, ideal pentru numeroase categorii de evenimente. In plus, spatele decupat compenseaza absenta decolteului si iti asigura un plus de feminitate si senzualitate, care iti definitiveaza tinuta festiva luxurianta. 

Te invitam sa iti comanzi aici rochia de seara lunga gri Erin, pentru momente de neuitat la evenimentele verii. 

Missgrey @ Jun 13, 2016 +