rootfoot

Rochii de ocazie 2017: culori si texturi in tendinte

Hainele vorbesc despre tine in fiecare zi, dar la evenimentele speciale spun adevarate povesti, asa ca trebuie sa te asiguri ca stapanesti bine capitolul rochii de ocazie 2017, pentru seri de neuitat. La petrecerile cu dress-code este foarte important sa alegi tinute elegante de seara in care sa te simti confortabil si sa arati fabulos, dar nu uita ca ceea ce porti va ramane in fotografii ca o declaratie de stil. Cand le vei privi peste ani, iti va face placere sa te redescoperi si sa retraiesti orele minunate in care ai purtat acea rochie spectaculoasa care a facut furori printre ceilalti invitati.

 

Miss Grey ti-a pregatit numeroase modele de rochii de ocazie de purtat in 2017, din care iti poti alege preferata pentru urmatoarea petrecere de nunta sau de botez. Iti garantam ca vei fi in ton cu moda anului.



Anul acesta se poarta rochiile de ocazie turcoaz

 

   

Ce poate fi mai placut decat o vacanta intr-o insula exotica, inconjurata de ape atat de cristaline incat ti se par ireale? Poate o rochie vaporoasa turcoaz, care exprima vitalitate, relaxare si iti confera, deloc intamplator, o stare de fericire.

 

Una din cele mai vechi pietre semipretioase cunoscute, turcoazul mai este cunoscut si sub denumirea de peruzea, un cuvant de origine persana care inseamna „piatra fericirii”. Si cum ai putea avea ganduri triste intr-o rochie lunga de seara precum Anabel, confectionata din voal fin, intr-o croiala seducatoare, cu corset in forma de inima? Voalul turcoaz plaseaza aceasta tinuta deosebita in randul modelelor de rochii de ocazie 2017 pe care vei iubi sa le porti la petrecerile verii.

 

Combina si cucereste

 

   

Mizeaza anul acesta pe combinatiile indraznete si vei cuceri o multime de complimente sincere. Culorile puternice evidentiaza placut texturile fine, asa ca orienteaza-te catre rochiile de ocazie lungi din dantela brodata si voal, in nuante flamboaiante de rosu, ideale pentru spiritele energice, pasionale, care stiu sa se distreze. Rochia de seara Darma are chiar un as in maneca, la propriu, datorita transparentei care invaluie delicat bratele, intr-un echilibru perfect cu senzualitatea slitului lateral.


Nuantele proaspete de verde si albastru, volanele, suprapunerile si detaliile inedite fac din moda anului o forma de expresie de-a dreptul incantatoare si feminina, menita sa te puna in valoare. Peplumul, volanul din talie, avantajeaza orice tip de silueta, iar modelele originale de rochii de ocazie 2017 care imbina volane pe un singur umar, in stil grecesc, precum rochia lunga Bertha, din dantela brodata cu paiete si voal, te transforma intr-o adevarata zeita a tinutelor legendare.

Missgrey @ May 03, 2017 +