rootfoot

Ce spune culoarea rochiei despre tine?

Stiai ca atunci cand alegi sa porti o rochie eleganta alegi in acelasi timp sa transmiti un anumit mesaj celor din jur? Asta pentru ca semnificatia culorilor tine atat de aspectul personal, cat si de cel practic: fiecare nuanta are un efect diferit asupra ta si in acelasi timp comunica un anumit mesaj in exterior. Psihicul uman este influentat intr-o mare masura de cromatica, asa ca e bine sa stii cum poti manipula semnificatiile culorilor chiar si atunci cand iti alegi tinutele sofisticate pentru petreceri sau rochiile stil business pentru birou.

Mai jos iti dezvaluim cateva din lucrurile pe care rochia ta le spune despre tine prin intermediul culorii.

 

 

Rochia rosie striga „Pasiune!”

 

Numai o femeie plina de energie, hotarata, pasionala si indrazneata alege sa poarte in mai multe ocazii rochii in nuante de rosu, de la tonurile aprinse la cele mai inchise, sofisticate, de bordo. Impactul asupra celor din jur este unul puternic, pentru ca femeia in rosu este intotdeauna remarcata. Barbatii o vor percepe ca pe o prezenta extrem de seducatoare, insa celelalte femei o pot vedea ca pe o amenintare.



Rochia in tonuri de albastru spune „Optimism”

 

O alegere vestimentara foarte populara, rochia ta albastra ii face pe cei din jur sa se simta in largul lor alaturi de tine. Nuantele inchise de bleumarin sunt perfecte pentru rochia de interviu, insa vei inspira incredere si loialitate cand vei purta o rochie in tonuri de albastru regal la o intalnire cu iubitul tau. O rochie bodycon albastra este tot atat de sexy precum una rosie, insa nu atat de provocatoare.

 

Rochia in nuante de verde sopteste „Incredere”

 

Verdele este o culoare linistitoare si agreabila, iar o rochie intr-o astfel de nuanta iti va aduce mult interes din partea celor din jur. Carismatica si usor misterioasa, culoarea verde este o alegere foarte buna atunci cand vrei sa stabilesti noi contacte sociale, spunand despre tine ca esti o persoana tenace, cu o buna cunoastere de sine si generoasa.

 

O rochie neagra declama „Eleganta”

 

Sofisticat, luxos si misterios, negrul este o culoare care nu accepta niciun refuz. O rochie neagra se potriveste atat la o intalnire de afaceri, cat si la o petrecere formala sau la o iesire in oras. Poate emana autoritate, dar si senzualitate. Poti parea insa greu de abordat purtand o tinuta all black asa ca incearca sa domolesti intensitatea rochiei negre cu ajutorul unor accesorii in alte culori.

 

Missgrey @ Jan 11, 2018 +