rootfoot

Unde si cum poti purta rochiile cu maneca lunga primavara aceasta

Rochiile cu maneca lunga sunt foarte bune in tranzitia dintre sezoane, oferind protectie corpului prin materialul din care este confectionata.

Acest tip de rochie poate fir purtata in foarte multe tinute, de la casual, office si evenimente elegante, rochiile cu maneca lunga si print pot face senzatie.  Iata cum le puteti accesoriza in diverse momente cand veti purta aceste tipuri de rochie.

Pentru o tinuta casual si colorata, Rochia rosie midi cu print poate fi purtata cu o geaca neagra de piele deasupra, oferind un stil mix rock-elegant, iar o pereche de pantofi negri si o geanta neagra vor completa perfect tinuta.

Pentru o tinuta office, rochia neagra midi cu print va face furori. Datorita printului detaliat, nu va fi nevoie sa folositi multe accesorii, iar machiajul va fi perfect tinut la un minim necesar, geanta nud si o pereche de pantofi crem.

In cazul in care aveti nevoie sa participati la un eveniment elegant, puteti converti tinuta de office la una de seara doar prin aplicarea unui ruj mai puternic de culoare rosie si un machiaj smokey eyes si sunteti ready to go. In cazul cel mai fericit, schimbati culoarea pantofilor si poseta o schimbati cu un plic si veti arata senzational la eveniment.

Doar alege culoarea favorita si poart-o cu incredere oriunde doresti!

Missgrey @ Mar 31, 2016 +