rootfoot

Rochii din dantela scurte: cum alegi culoarea care ti se potriveste?

Rochiile din dantela scurte se numara printre primele optiuni care ne vin in minte atunci cand ne gandim ce elemente vestimentare noi am putea adauga garerobei noastre festive. Iar in aceasta perioada ne gandim foarte des la acest aspect, datorita primaverii - un nou sezon care isi cere drepturile: noi articole vestimentare adaptate tendintelor pentru perioada care tocmai a inceput. 

rochii-din-dantela-scurteCu siguranta te asteapta numeroase ocazii speciale carora trebuie sa le faci fata cu tinute pe masura. Si la fel de siguri suntem si de faptul ca indragesti enorm rochiile din dantela scurte, care prin rafinamentul, delicatetea si feminitatea lor reusesc sa cucereasca toate privirile si inimile, indiferent de eveniment. 

Insa, pentru ca sunt disponibile in lumea modei intr-o mare varietate de culori si stiluri, poate fi de-a dreptul dificil sa iti alegi rochii din dantela scurte care sa iti puna in valoare frumusetea naturala pana la punctul in care sa te indragostesti de imaginea ta in oglinda, inainte de a pleca de acasa catre o ocazie deosebita. Iata de ce, in articolul de astazi, ne-am gandit sa iti oferim cateva sfaturi legate de cum anume iti poti alege rochiile scurte din dantela in culoarea care ti se potriveste.

Pentru ca, la urma urmei, culoarea rochiei de dantela este cea mai problematica, atragand atentia asupra ta inaintea design-ului sau a texturii. Atunci can vrei sa alegi o rochie scurta de dantela intr-o culoare care ti se potriveste, trebuie sa tii cont de trei elemente: culoarea tenului si a pielii, culoarea parului si culoarea ochilor. Daca inveti foarte bine ce anume ti se potriveste in functie derochii-din-dantela-scurte aceste trei elemente, este imposibil sa dai gres. Un truc foarte simplu pentru a-ti facilita munca in acest sens este sa determini daca nuanta pielii tale este calda sau rece; cum poti face asta? Aseaza o bijuterie sau o bucata de material aurie pe piele, si apoi una argintie, incercand sa observi care ti se potriveste mai bine. Daca raspunsul este auriu, cel mai probabil ai o nuanta calda, iar daca este argintiu, una rece. 

Rochiile din dantela scurte in tonuri pastel pot fi purtate cu succes de catre persoanele care au o nuanta mai calda a tenului si a parului. Rochiile Amira, confectionate din dantela cusuta cu fir irizant auriu sunt una dintre cele mai bune alegeri, in acest sens.

Pentru femeile cu nuanta mai rece a tenului, se recomanda culorile vibrante, care reusesc sa contrasteze placut si eficient cu trasaturile lor in asa fel incat sa le puna in valoare. Rochiile din dantela scurte Nancy sunt recomandarile Miss Grey pentru acest sezon; irezistibile prin design, textura dantelei cusuta cu fir de paiete si prin detaliul din satin de la gat, cu siguranta vor face ravagii oriunde ai alege sa le porti.

Te invitam sa iti alegi rochiile din dantela scurte favorite de pe site-ul nostru, tinand cont de sfaturile pe care tocmai ti le-am prezentat. 

 

 

Missgrey @ Apr 03, 2016 +