rootfoot

Poarta culori extravagante!

In ultima perioada, in lumea modei a aparut o noua tendinta in materie de culori: o tendinta pe cat de provocatoare si indrazneata, pe atat de ravnita si in acelasi timp temuta de catre femeile din intraga lume. Fuchsia a inlocuit clasicul ro pal, iar culorile neon sunt foarte in voga. Cu siguranta ca fiecare dintre noi a fost, cel putin odata, fascinata de ideea de a iesi in evidenta purtand astfel de culori, dar teama de a nu arata caraghios a fost mai puternica decat dorinta de a aplica acest trend pe propriile outifuri. Astazi, ne-am propus sa iti prezentam principalele avantaje ale culorilor extravagante, si motivatia pentru care ar trebui sa porti o rochie eleganta sau o rochie casual in tonuri foarte puternice.

Unele dintre cele mai stilate tinute care au aparut pe covorul rosu contin cel putin o piesa vestimentara fuchsia. Aceasta culoare extravaganta, deosebita, poate fi purtata atat la tinutele casual cat si de ocazie fara sa arati ca o mare si savuroasa acadea. Principalele retineri ale femeilor and vine vorba de a purta haine in tonuri de fuchsia se refera fie la faptul ca nu isi doresc sa arate mult prea tinere, fie ca se tem de o eventuala nepotrivire intre nuanta tenului si nuanta tinutei, fie nu au idee cum ar trebui accesorizata o astfel de tinuta. 

Noi iti spunem ca exista cel putin trei motive pentru care ar trebui sa incerci sa o porti! In primul rand, un artico vestimentar fuchsia se poate transforma intr-una dintre cele mai stilate piese din garderoba ta, daca alegi cum trebuie: materialele de calitate, taieturile adecvate formei corpului si a siluetei sunt elementele cheie care definesc o aparitie de succes atunci cand purtam piese vestimentare fuchsia. De asemenea, nu trebuie sa te ingrijorezi in privinta faptului ca nu ti se potriveste, pentru ca exista cate o nuanta de roz pentru fiecare. Important e sa indraznesti sa o porti pe cea care ti se potriveste si care iti atrage atentia. O culoare potrivita, asociata cu o rochie eleganta, te pune in evidenta intr-o maniera in care nu ai visat niciodata. Conteaza doar sa indraznesti! Pe de alta parte, fuchsia este o culoare foarte versatila, atat atunci cand vorbim despre tinute casual, cat si de ocazie.

Rochia Irene, marca Miss Grey, este o rochie lunga dulce si indrazneata pe care o poti purta la orice ocazie speciala din viata ta. Pretioasa matase satinata, alaturi de design-ul modern si de braul alb din talie, asociate cu nuanta dulce de fuchsia, o transforma intr-o rochie eleganta speciala, care iti va evidentia calitatile si va starni priviri admirative peste tot unde o porti.

rochie-fuchsia

In privinta culorilor neon, trebuie spus ca acestea sunt un element surpriza al tendintelor in moda din ultimii ani. Ceea ce este special la nuantele neoneste faptul ca amintesc de moda disco si anii '80. Foarte multe dintre marile case de moda internationale au creat tinute in culori aprinse deosebit de atragatoare. Astfel, rochia neon devine o piesa vestimentara de nelipsit din garderoba oricarei femei care isi doreste sa fie in pas cu moda.

Miss Grey iti recomanda rochia casual in tonuri de orange neon, o rochita moderna si provocatoare pe care o poti purta fie la o petrecere, fie la iesirile in oras cu prietenii tai, fie la o simpla plimbare. Croita din voal de matase si cu aplicatii de dantela neagra in jurul decolteului in V, rochia reprezinta o tinuta chic si versatila, pe care trebuie sa o ai in dulap!

rochie-neon

Pe www.MissGrey.ro, ai posibilitatea sa iti alegi culori extravagante pentru rochii elegante, rochii lungi si rochii casual, si sa iti creezi tinute care sa iti puna in evidenta feminitatea!

Missgrey @ Aug 31, 2014 +