rootfoot

Rochiile de seara cu dantela, o rochie-accesoriu

Rochiile de seara cu dantela sunt cele mai trendy tipuri de rochii purtate in ultimii ani pentru forma pe care o au si faptului ca pot ajuta orice silueta sa arate perfect, datorita faptului ca dantela este un material ce nu se intinde si se pliaza pe fiecare forma a corpului.

Daca te simti indrazneata si iti place sa fii in centrul atentiei cu tinutele purtate, rochiile scurte cu dantela aplicata sunt perfecte, iar accesorizate corespunzator te vor ajuta sa ai o aparitie rochie rosie scurta din dantelaeleganta, indiferent daca este o intalnire romantica sau un eveniment.

Aceste rochii sunt foarte usor de asortat, fiind deja rochii statement, fiind confectionate din dantela fina, brodate cu cu fir de paiete, se potrivesc perfect petrecerilor semi formale sau informale, aducand un plus de eleganta purtatoarei.

Daca optati pentru o rochie de seara cu dantela bordo, culorile pentru accesorii trebuie sa fie cat mai simple cu putinta si sa completeze tinuta, de aceea o pereche de stiletto negri si o poseta neagra mata, va completa perfect tinuta.

In cazul in care culoarea favorita este verde, cea mai indicata culoare pentru accesorizare este bejul, fiind o culoare neutra ce va ajuta verdele sa iasa si mai mult in evidenta. Astfel ca o pereche de pantofi bej acompaniati de un plic bej vor face tinuta una spectaculara.

Daca te simti indeajuns de curajoasa pentru o rochie de dantela, aceasta piesa este un must have in garderoba ta. Alege doar culoarea favorita si poart-o cu incredere.

Missgrey @ Mar 29, 2016 +