rootfoot

Infrunta iarna cu eleganta purtand cele mai frumoase rochii inflorate

E incredibil cat de adaptabile sunt modelele de rochii inflorate, si cu toate acestea rareori te incumeti sa le porti in lunile reci. E drept ca printurile florale par mai usor de integrat in tinutele de vara, dar sa stii ca au un impact mult mai puternic iarna, infruntand zilele mohorate cu un mesaj optimist.

 

Bine, bine, vei spune, dar se stie ca alegerea celor mai potrivite rochii inflorate e o chestiune intortocheata chiar si vara, daramite iarna, cand trebuie sa gasesti un model adecvat si usor de asortat cu paltonul gros si fularul. In general, imprimeurile florale dau senzatia de neastampar si voiosie, unde mai pui ca se regasesc deseori in zone cromatice teribil de indraznete, iar daca ai silueta plinuta lucrurile se complica si mai tare: cum e mai bine, sa porti rochii inflorate cu printuri mici sau mari, in nuante neutre sau intense?

 

Texturile potrivite pentru rochiile inflorate de iarna

 

Cand alegi modelele de rochii inflorate pe care ai de gand sa le porti iarna, evita tesaturile subtiri, vaporoase, precum sifonul sau matasea, in favoarea unor texturi in care sa nu-ti fie totusi frig. Mizeaza pe jerse, satin si catifea, iar in ce priveste designul, pastreaza  bretelele, decupajele, tivul scurt sau decolteul adanc pentru zilele mai calde.

 

Daca o croiala mai sexy arata foarte bine in cazul unor rochii uni sau cu alt gen de imprimeuri, printurile florale te duc cu gandul la haine racoroase, asa ca echilibrul trebuie restabilit. Deasemenea, daca modelul iti permite, nu ezita sa te joci cu suprapunerile de texturi.

 

Ce rochii inflorate porti daca ai silueta plinuta?

 

 

S-au spus multe lucruri despre femeile plinute si printurile florale. Ba ca nu ar trebui sa poarte imprimeuri cu flori mari, ba ca sub nicio forma nu ar trebui sa imbrace rochii cu flori mici.

 

Adevarul este ca nu exista o regula valabila pentru toata lumea si pentru toate rochiile inflorate. Marimea corecta a printului floral depinde de culori si de contrastul dintre nuanta florilor si fundal.

 

Un model cu flori mici, conturate vizibil si plasate in linii verticale va conferi rochiei fluiditate si te va face sa pari mai subtire, iar o rochie cu flori mari dispuse ingenios nu vor lasa privirea sa insiste asupra zonelor pe care le doresti ascunse.

 

Lucrurile stau la fel si in ce priveste culorile printurilor florale. Alegerea lor depinde mai degraba de locul in care ai de gand sa porti rochia inflorata si de gusturile tale.

 

Important este sa retii faptul ca poti purta cu incredere rochii cu flori chiar daca e iarna, chiar daca ai silueta plinuta, chiar daca prietenele tale nu au curajul s-o faca. Incearca mai multe modele de rochii inflorate si sigur vei gasi destule care sa te faca sa arati si sa te simti minunat.

 

Missgrey @ Dec 13, 2017 +