rootfoot

Evita monotonia: poarta rochii elegante asimetrice!

Incepand cu anul 2009, cand au aparut primele colectii de fuste si rochii asimetrice pe podium, aceste piese vestimentare au devenit din ce in ce mai populare. Asimetria este unul dintre cele mai bune artificii pentru a iesi din rutina, pentru a scapa de monotonie la nivel vestimentar. Rochiile asimetrice inspira un aer modern, proaspat, chic si tineresc, mai ales daca sunt rochii casual, purtate in viata de zi cu zi. Astazi, te sfatuim sa porti rochii elegante asimetrice; prin asociere cu materiale pretioase, elegante, si cu un design aparte, asimetria poate crea efecte la care nici nu te astepti.

Stim deja ca fiecare piesa vestimentara reprezinta (sau, cel putin, trebuie sa reprezinte) o reflectie a personalitatii noastre. Sau o reflectie a unei anumite stari pe care o avem la un moment dat. Sau a unei atitudini pe care dorim sa o evidentiem ceva mai mult decat de obicei.

Astfel, rochiile elegante asimetrice sunt, in sine, un articol vestimentar cu atitudine. Suprapunerile indraznete ale materialelor, liniile structurale din croiala sau jocurile create de efectele de volum – sunt doar cateva elemente al caror principal scop este de a te face sa te simti mai increzatoare. Efectul se aplica, in primul rand, rochiilor asimetrice casual. Gandeste-te cam de cate ori se amplifica in momentul in care alegi sa porti o rochie eleganta asimetrica, la o ocazie speciala, unde poti sa prevezi deja tinutele tuturor invitatelor.

Pentru fiecare femeie, este important ca in momentul in care participa la un eveniment care impune o tinuta spectaculoasa, sa se diferentieze de majoritate. Sa isi afirme personalitatea, si originalitatea in materie de stil. Pentru astfel de situatii, rochiile elegante asimetrice sunt o solutie impecabila:

Rochia eleganta asimetrica Bandage Fuchsia, spre exemplu, este o tinuta mai mult decat indrazneata: asocierea dintre matasea satinata – un material elegant, pretios - , culoarea puternica, dinamica, stralucitoare si design-ul modern, nonconformist, creeaza un efect surprinzator.

rochie-eleganta-asimetrica

Opteaza pentru rochia eleganta asimetrica Bandage Fucshia de fiecare data cand simti nevoia sa fii altfel, si sa demonstrezi ca indrazneala condimenteaza fiecare eveniment si fiecare moment al vietii noastre.

Cand ne gandim la o tinuta eleganta, dantela ne vine in minte aproape instantaneu, pentru ca este un material la fel de pretios si de apreciat precum matasea.Rochia Violet, de culoare bej, este una dintre rochiile elegante asimetrice marca Miss Grey care imbina intr-un mod original si provocator pretiozitatea dantelei cu design-ul asimetric.

rochie-eleganta-asimetrica

Poart-o la ocaziile speciale din viata ta, si impresioneaza nu numai prin asocierea moderna intre dantela si modelul asimetric, ci si prin broderia florala din talie, care iti evidentiaza silueta intr-o maniera subtila si originala.

Pe www.MissGrey.ro, ai parte de cele mai diverse modele de rochii elegante asimetrice, care iti vor personaliza garderoba si te vor ajuta sa fii altfel. Sa fii speciala. Sa fii tu insati.

 

Missgrey @ Aug 14, 2014 +