rootfoot

Trei motive ca sa porti rochii rosii lungi

Exista pe lumea asta o multime de motive pentru orice, asa ca de ce nu ar exista trei motive ca sa porti rochii rosii lungi la petreceri? De fapt, cred ca sunt mai multe, dar trei dintre ele sunt atat de convingatoare, incat daca nu ai inca in garderoba o rochie rosie lunga, fac pariu ca nu te vei putea abtine de la achizitiona una cat de curand.

 

Rochia rosie lunga atrage atentia si nu o mai lasa sa scape

 

Iti amintesti de Pretty Woman?

Probabil datorita rochiei rosii lungi purtate de Julia Roberts, modelul acela cu umerii dezgoliti, accesorizat cu o pereche de manusi albe. Ei bine, „Frumu?ica” a aparut pe marele ecran acum aproape treizeci de ani, asa ca daca vrei sa te bucuri si tu de o prezenta la fel de pregnanta in memoria altora, de ce nu ai incerca o astfel de rochie de seara rosie, lunga si sofisticata?

 

Rosul este o culoare pentru toata lumea

Exista tonuri de rosu potrivite pentru orice tip de ten, asa ca nu trebuie decat sa-i explorezi putin universul cromatic pentru a afla daca arati mai bine in nuante rosu inchis sau stralucitor.

 

Subtonul pielii tale este definitoriu in alegerea celei mai potrivite rochii rosii lungi, asa ca hai sa vedem cum faci cea mai potrivita alegere.

 

Daca ai pielea rozalie, rosiatica sau cu vagi tente spre bleu si te bronzezi foarte greu, inseamna ca faci parte din categoria celor cu subton rece, care arata senzational in nuante de rosu inchis, rosu violet sau roz.

 

Pielea cu tente de galben sau auriu are un subton cald. Alege modele de rochii rosii lungi cu o cromatica luminoasa, de exemplu rosu cherry sau roz somon, care se vor armoniza perfect cu pielea ta.

 

Daca ai un subton neutru, adica o combinatie intre celelalte doua, poti purta linistita orice nuanta de rosu.

 

Nu conteaza daca esti indrazneata sau timida, rochiile rosii sunt facute pentru tine

 

Exista prejudecata ca doar femeile indraznete, versate in arta seductiei si extrem de persuasive, pot purta rochii rosii lungi. Noi iti spunem ca prejudecatile sunt facute sa fie incalcate si chiar date la o parte. In moda nu avem loc pentru asa ceva.

 

Daca esti timida si nu iti place sa afisezi tinute flamboaiante, care te pun automat in centrul atentiei, dar iti place rosul,  atunci poarta-l cu incredere. Poti jongla cu accesoriile in asa fel incat sa-i diminuezi intensitatea, sau poti evita nuante precum rosu electric sau rosu-flacara, in favoarea unui bordo sofisticat sau a unui visiniu elegant.

 

In plus, daca esti genul timid, e foarte posibil ca romantismul sa aiba un rol important in viata ta. Si cum ai putea exprima mai bine acest lucru in public, altfel decat purtand modele delicate, rafinate, de rochii rosii lungi?

 

 

Missgrey @ Jul 02, 2017 +