rootfoot

Idei de tinute pentru Valentine's Day

Valentine's Day nu este numai o sarbatoare importanta, ci si un prilej de care tu si iubitul tau trebuie sa profitati pentru a petrece momente speciale impreuna. Spre deosebire de iesirile si intalnirile obisnuite din timpul anului, de Valentine's Day ai parte de elementul surprizei. Probabil ca iubitul tau se pregateste pentru aceasta ocazie de cateva saptamani, organizand totul in asa fel incat sa va simtiti exceptional. De aceea, este deosebit de important ca si tu sa il surprinzi cu o tinuta cat mai spectaculoasa si atragatoare, indiferent de felul in care alegeti sa va petreceti aceasta zi. Pentru asta, Miss Grey iti vine in ajutor cu cateva idei de tinute pentru Valentine's Day, tinute care iti vor asigura momente de neuitat.

 

Ce simbolizeaza Valentine's Day?

 

Simbolurile acestei sarbatori cuprind tot ceea ce este legat de iubire, intr-un fel sau altul. Rochiile rosii sunt la mare cautare in aceasta perioada, tocmai din acest motiv. Pentru a fi speciala si a iesi in evidenta, insa, nu este obligatoriu sa porti rosu. Poti opta pentru imprimeuri vesele, fie in forma de inimioara, fie cu orice simbol care aminteste de iubire. Daca preferi subtilitatea, atunci adopta tinute in stil romantic retro, cu imprimeuri florale, detalii rafinate de dantela si rochite care amintesc de anii '50.

Cel mai important element de care trebuie sa tii cont, insa, este sa adopti o tinuta care sa iti valorifice calitatile, care sa iti puna atuurile in evidenta si care sa mascheze micile defecte. Nu e nevoie de extravaganta, caci vei surprinde prin simplul fapt ca dai dovada de bun gust, adoptand o tinuta care te avantajeaza din toate punctele de vedere, si care te face sa te simti frumoasa. Pentru ca efectul unei astfel de tinute se remarca inclusiv la nivel de atitudine! Indiferent ca alegi sa sarbatoresti Ziua Indragostitilor la o cina romantica, in club, intr-un restaurant sau pub, in doi sau cu mai multi prieteni si apropiati, rochiile Miss Grey sunt solutia ideala. Confectionate astfel incat sa flateze orice tip de silueta, ele iti vor evidentia feminitatea si iti vor conferi o alura deosebit de eleganta si sofisticata.

 

Recomandari: cele mai frumoase rochii pentru Valentine’s Day

 

Mai jos iti propunem 10 tinute care iti vor garanta o aparitie memorabila, indiferent de care ar fi planurile tale pentru seara de Valentine’s Day: de la o seara cu prietenele, pana la o intalnire romantica in doi.

 

Pentru o intalnire sexy

 

O rochie neagra din paiete este perfecta pentru a crea impact maximum in seara de Valentine’s, mai ales daca este vorba de o intalnire sexy. Insertiile de dantela adauga o nota senzuala si feminina intregii tinute.

 

rochie neagra cu paiete rochie neagra Power Supply

Pentru o aparitie stylish alege o tinuta all black cu accente din paiete stralucitoare sau cu insertii din dantela cu paiete.

 

rochie din dantela neagra rochie Hannah neagra

Daca vrei sa iesi in evidenta, insa preferi un stil cat mai clasic, alege un costum intr-o nuanta intensa de fucsia, cu insertii de strasuri, tinuta recomandata pentru un look ultra feminin si sofisticat.

 

Costum fucsia Valentine Day pantalon katherine fucsia

 

DACA ALEGI O SEARA CU PRIETENELE IN ORAS

 

Pantalonii din piele ecologica sunt HOT in acest moment si pot fi purtati aproape cu orice ocazie. Pot fi integrati intr-o tinuta casual, dar pot fi purtati si seara, pentru o aparitie glam rock.

 

Pantalon din piele ecologica neagra No Wifi Camasa din piele ecologica neagra

O alta alternativa pentru un look diferit, dar stylish, sau daca iti doresti o tinuta all leather, este sa alegi o camasa cambrata de piele cu umeri supradimensionati, care iti va contura talia, pentru o silueta super feminina si sofisticata.

 

DACA ALEGI O SEARA LA CLUB CU FETELE

 

Daca alegi sa petreci seara de Valentine's Day intr-un club, atunci opteaza pentru o tinuta atragatoare de petrecere. Poti face o pauza de la clasicii jeansi, optand pentru o salopeta accesorizata cu volane, care va atrage privirile fara prea mult efort.

 

salopeta flavia neagra salopeta de club manola rosie

 

O SEARA ROMANTICA IN DOI

 

Nimic nu exprima mai bine esenta zilei de Ziua Indragostitilor ca o rochie rosie super-feminina ai sofisticata. Rochia rosie este alegerea perfecta pentru pentru o seara romantica la restaurant si nu presupune accesorizare suplimentara.

 

rochie celia rosie rochie din catifea abby verde

Daca adori catifeaua in sezonul rece, iti recomandam o rochie din catifea cu insertii de sclipici, accesorizata cu o catarama tip bijuterie cu strasuri.

Intra pe www.MissGrey.ro, si alege-ti tinuta de Valentine's Day pe care o preferi, din diversitatea de rochii si salopete de dama sofisticate pe care ti le punem la dispozitie!

Missgrey @ Feb 05, 2020 +