rootfoot

Rochii de seara scurte pentru petrecerile toamnei

Toamna si-a intrat in drepturi. Si, dupa cum deja ne-am obisnuit, fiecare sezon aduce cu sine un calendar nou, plin de evenimente si petreceri deosebite pe care trebuie sa le onoram cu prezenta. Pentru ca ocaziile deosebite nu sunt singurele evenimente la care trebuie sa participam si pentru care trebuie sa avem tinute, ti-am pregatit cateva idei de rochii scurte de seara, ideale pentru petrecerile toamnei: pentru ca este esential sa te simti feminina si eleganta, indiferent de sezon!

Daca esti adepta confortului, iti recomandam rochia de ocazie scurta cu falduri Ivy. Croita din dantela albastra si cu imprimeuri florale supradimensionate, in tendinte, rochia poate fi purtata cu cizme inalte, iar efectul va fi garantat. Tinuta se remarca prin culoarea vibranta, in voga, pretiozitatea materialului din care este confectionata si jocul de transparente al manecilor lungi. In plus, asimetria rezultata din juxtapunerea materialului ii confera un aer chic si modern simultan. 

rochie-de-seara-scurta

Nu renunta la rochiile de seara scurte cu detalii din dantela! Doar pentru ca sezonul cald a trecut, nu inseamna ca trebuie sa renunti la eleganta si feminitate. Miss Grey ti-a pregatit rochia neagra Marcie, croita din jerse de bumbac elastic si cu o superba aplicatie din dantela fuchsia pe piept, este o tintua cuceritoare pentru orice petrecere. Lungimea medie a rochiei, alaturi de simplitatea liniilor si de pretiozitatea aplicatiei o transforma intr-o optiune ideala pentru o aparitie rafinata, neo-romantica, adorata si promovata de designerii din intreaga lume. 

rochie-de-seara-scurta

Pe www.MissGrey.ro, ai la dispozitie o multitudine de rochii de seara scurte, special create pentru diversitatea de care ai nevoie, si gandite astfel incat sa te avantajeze la toate evenimentele de sezon!

 

 

 

Missgrey @ Sep 07, 2014 +