rootfoot

Trei motive ca sa incepi sa porti rochii de seara rosii

O sa elimin de la inceput motivul evident, si anume acela ca barbatii sunt mai atrasi de femeile care poarta rochii de seara rosii, conform studiilor savantilor englezi, si o s? pun pe masa nu mai putin de trei argumente menite sa te convinga sa alegi si tu tinute rosii la petrecerile acestei veri.

 

Rosul iti reda increderea in tine

 

Zilele cenusii, tonusul redus si oboseala acumulata te fac deseori sa te simti lipsita de energie, iar daca trebuie sa participi la intalnire importanta, o petrecere de cocktail sau chiar de nunta si nu esti deloc in forma, poti apela cu incredere la solutia rochiei de seara rosii. De ce? Pentru ca este o culoare intensa, pasionala, energica, iti confera o alura plina de vitalitate si te scoate in evidenta oriune ai fi, proiectand catre cei din jur un mesaj de incredere, putere si senzualitate.

Invata sa te folosesti de culori ca de niste instrumente prin care relationezi cu cei din jur, manuindu-le astfel incat sa te puna mereu in cea mai buna lumina si sa transmita mesajul pe care-l doresti.

 

Esti blonda, bruneta sau roscata?  Nu conteaza, vei arata bine in rochii de seara rosii

 

   

Exista tot felul de reguli in lumea modei, dar putini acorda suficienta atentie nuantelor acestor reguli. De exemplu, se spune ca roscatele nu ar trebui sa poarte rochii de seara rosii, dar cand exista atatea tonuri diferite ale culorii rosu, regula aceasta este pur si simplu facuta pentru a fi incalcata.

 

Pe scurt, roscatele pot purta linistite tinute rosii, trebuie doar sa se asigure ca intre par si material exista putina piele dezgolita care sa creeze un contrast cromatic armonios. Pentru ele sunt ideale acele rochii de seara rosii cu unul sau ambii umeri dezgoliti.

 

Blondele vor arata spectaculos intr-o nuanta de rosu vibrant. Nu trebuie decat sa evite tonurile inchise, precum bordo sau stacojiu.

 

Brunetele, spre deosebire de blonde, vor intoarce capetele la orice eveniment isi vor face aparitia in rochii elegante in tonuri stilate de rosu inchis.

 

Femeia in rosu nu e niciodata uitata

 

Tii minte femeia in rosu din Matrix?

Tii minte care dintre celelalte invitate a purtat rochie rosie la ultima petrecere la care ai participat?

Tii minte cat de mult ti-ai dorit o rochie senzationala, in care sa simti ca poti obtine absolut orice-ti doresti, fiind in acelasi timp sofisticata si seducatoare?

Daca da, atunci cu siguranta esti pregatita sa treci la nivelul superior al elegantei, si sa alegi pentru urmatoarele evenimente speciale acel model special de rochie de seara rosie care-ti va asigura o prezenta de neuitat.

 

Missgrey @ Jun 03, 2017 +