rootfoot

Exista cate o rochie rosie eleganta pentru fiecare femeie

Ar fi inutil sa contestam afirmatia ca exista cate o rochie rosie eleganta pentru fiecare femeie. Adevarul ei este evident pentru toata lumea, insa o chestiune foarte importanta ramane de rezolvat: cum gasim rochia cu pricina? E drept ca rochiile rosii elegante au bunul obicei de a spune foarte raspicat „Uita-te la mine!” si „Da, pot!”, insa tac malc inainte sa fie purtate, deci nu ne putem baza pe faptul ca rochia perfecta ne va striga pur si simplu numele. Nu, trebuie s-o cautam noi, si exact asta vom face in articolul de astazi.

 

Esti timida? Nu conteaza, poarta o rochie rosie eleganta

 

Credeai ca aceste piese vestimentare fabuloase se potrivesc doar femeilor extrem de indraznete, obisnuite sa atraga toate privirile si care nu se tem sa se faca remarcate intr-o multime?

E doar un mit.

Timiditatea are farmecul ei si o rochie rosie eleganta ii confera un farmec aparte. Alege un model cu fusta in clos si combina-l cu o pereche de sandale fara toc sau balerini, in felul acesta vei evita look-ul de vampa seducatoare, usor intimidant, in favoarea unuia feminin si stilat.

 

Iti place sa cuceresti? Inarmeaza-te cu rochii rosii

Pentru indraznete exista o multime de rochii rosii elegante de o senzualitate fascinanta, care se armonizeaza perfect cu personalitatile puternice. Designul conic, care urmareste linia corpului, decolteul incitant, nuantele de rosu intens, pantofii stiletto si atitudinea increzatoare definesc insasi „femeia in rosu” despre care auzi vorbindu-se cu admiratie si dorinta.

Evita totusi rochiile rosii mini in favoarea celor pana la genunchi, pentru a nu depasi granitele sofisticarii delicate.

 

Romantismul e cel mai bine sugerat prin rochiile rosii de seara

 

Iti plac povestile de dragoste si iti doresti (mai mult sau mai putin in secret) ca oamenii sa fie convinsi ca esti o printesa din trecut, refugiata printr-un capriciu al soartei in timpurile moderne. Abia astepti cate o petrecere de nunta ca sa porti o rochie rosie eleganta si bine faci, in special daca alegi modelele maxi, vaporoase, cu detalii originale.

Ce poate fi mai frumos decat sa-ti exprimi personalitatea pasionala printr-o tinuta rafinata, din tesaturi diafane care nu fac decat sa-ti sporeasca aura ispititoare de mister? Poate sa-ti intalnesti printul predestinat, pentru ca povestea sa fie completa. Sau, daca l-ai intalnit deja, sa te bucuri pur si simplu de o seara memorabila in compania celor dragi, la o petrecere sau la o alta ocazie speciala.

 

Missgrey @ Jun 25, 2017 +