rootfoot

Toamna aceasta, se poarta rochiile de zi din catifea!

Evitarea monotoniei tinutelor noastre de zi cu zi este un proces complex, caruia de multe ori preferam sa ii cedam, in special atunci cand ne aflam in situatia de a face trecerea de la vestimentatia specifica sezonului cald, la aceea specifica sezonului rece. Tocmai de aceea, este esential sa avem cateva repere de stil odata cu instalarea noului anotimp, astfel incat procesul de selectie a tinutelor noastre cotidiene sa fie facilitat. Fara sa ne lungim prea mult, iti spunem ca toamna aceasta, se poarta... rochiile de zi din catifea - carora le si dedicam articolul de fata.

In ceea ce priveste vestimentatia, toamna ne dorim, mai mult decat orice, sa ne simtim confortabil in raport cu temperaturile scazute. Acest tip de confort, insa, poate fi obtinut si daca purtam rochii in loc de pantaloni, desi nu am crede in faza initiala. Iar secretul consta in alegerea materialelor care sa ne permita acest lucru: toamna, rochiile din catifea sunt articolele vestimentare specific feminine care se potrivesc perfect nevoilor noastre. Un material a carui textura bogata nu ii permite sa fie purtat in cursul verii, catifeaua inspira eleganta si delicatete intr-o maniera aparte, generand un farmec pe care trebuie sa il maximizam in sezonul de toamna-iarna. 

rochii-de-zi-catifeaFiind caracterizate de un grad ridicat de versatilitate, rochiile de zi din catifea pot sa fie purtate cu succes atat in cadrul tinutelor office, cat ca tinute elegante sau casual-chic. Evident, totul se rezuma la modelul de rochie de zi pentru care tu optezi. Recomandarea noastra in aceasta toamna este reprezentata de rochiile de zi din catifea cu un croi conic, care iti evidentiaza formele feminine cat se poate de subtil si delicat, sporindu-ti feminitatea. 

Realizate integral din catifea luxurianta, rochiile de zi Anne farmeca prin simplitatea si eleganta lor desavarsita. Regasite intr-o gama variata de culori, precum rosu pasional, albastru imperial, marsala sau negru, rochiile de zi din catifea au lungimea midi, motiv pentru care pot sa fie purtate chiar si la cele mai pretentioase evenimente speciale. Deschizatura de pe picior, in combinatie cu decolteul in V, iti confera o alura cat se poate de senzuala, pastrand, in acelasi timp, delicatetea unei tinute feminine aferente activitatilor care nu implica o expunere mult prea evidenta a unui stil exuberant. Manecile lungi ale rochiei de zi din catifea confirma faptul ca acest accesoriu este ideal pentru sezonul de toamna, in vreme ce reflexiile de la suprafata catifelei sporesc efectul fermecator al rochiilor de zi Anne. Purtate simple sau in combinatie cu accesorii delicate, rochiile din catifea Anne reusesc sa fascineze intotdeauna prin simplitate si eleganta. 

Descopera rochiile de zi din catifea pe care ti le punem la dispozitie, si aisgura-te ca iti innoiesti garderoba de toamna cu un articol vestimentar pe cat de versatil, pe atat de feminin!

 

Missgrey @ Oct 20, 2016 +