rootfoot

Cum sa fii sexy cu stil purtand rochii cu decupaje

Ai putea sa apari la o petrecere intr-o tinuta mulata si transparenta, dar s-ar putea sa pierzi puncte la capitolul stil. Solutia pentru punctaj maxim o reprezinta modelele de rochii cu decupaje, care mai mult sugereaza decat arata, preferand insinuarea delicata a senzualitatii in locul expunerii uneori vulgare.

In plus, exista si un element strategic de ingeniozitate in realizarea acestor rochii cu decupaje, efectul final fiind acela de intriga privitorul si de a-i starni interesul.

 

Rochiile cu decupaje se poarta inca din anii 1930

 

Sunt intr-adevar in tendinte de ceva timp, dar sa stii ca inspiratele rochii cu decupaje si-au facut intrarea in lumea modei odata cu staruri ale cinematografiei precum Bette Davis, una din cele mai faimoase si elegante actrite din toate vremurile. Aceasta a purtat o rochie teribil de indrazneata, fara a fi vulgara catusi de putin, in care decupajul de pe piept, desi nu arata prea multa piele, transforma tinuta intr-un etalon al stilului plin de senzualitate.

 

Primele decupaje laterale au facut senzatie in rochia unei alte actrite americane, Mary Astor, cam in aceeasi perioada, si astfel s-a dat startul unei tendinte care a continuat si in deceniile urmatoare.

 

In drum spre anii 1990 au aparut tot mai multe rochii cu decupaje

 

Cine ar fi crezut ca partile laterale ale unei rochii pot fi decupate in atatea moduri, unul mai seducator si sofisticat decat altul? Probabil ca nu prea multa lume, daca Jane Fonda nu si-ar fi evidentiat silueta zvelta intr-o piesa vestimentara senzationala, in care partile din fata si spate se uneau in lateral prin inele aurii, de sus pana jos.

 

Perioada punk-rock a fost un teren fertil pentru alte modele de rochii cu decupaje, care mizau pe aerul vag rebel, apoi a venit „Frumusica” Julia Roberts si s-a foit in fata noastra purtand o rochie cu decupaje laterale absolut savuroasa.

 

Vrei sa fii sexy si in trend? Poarta rochii elegante cu design decupat!

   

 

Aproape ca nu exista eveniment la care sa nu isi faca cineva aparitia pe covorul rosu purtand o rochie decupata ingenios. Jennifer Lopez, Nicole Richie, Taylor Swift, sunt doar cateva din celebrele nume care demonstreaza o adevarata pasiune pentru aceste originale tinute de ocazie.

Tine minte, pentru cand vei purta si tu o rochie decupata la un eveniment special, sa alegi accesorii discrete, care vor lasa tinuta sa te evidentieze, fara sa ii bruieze efectul chic.

Missgrey @ Jun 02, 2017 +