rootfoot

Trei idei de tinute pentru cele mai reusite intalniri romantice

De multe ori cand ne gandim la ocazii speciale, avem in minte petreceri, cine formale, baluri, majorate sau nunti. Alegerea unei tinute pentru aceste evenimente nu este usoara, dar nici extrem de dificila, pentru ca stim exact ce urmarim: eleganta. Insa exista evenimente si mai speciale decat acestea: intalnirile romantice, spre exemplu. Provocarea de a-ti alege imbracamintea potrivita este mult mai mare. Astazi, iti prezentam trei idei de tinute care iti garanteaza succesul. De la rochii elegante, la rochii casual si pana la tricouri personalizate, alegerea outfit-ului pentru astfel de momente nu mai devine o problema.

Primul lucru pe care trebuie sa il stii cand iti alegi tinuta pentru intalnirea ta romantica este acela ca TU detii secretul intalnirii perfecte. Imbracamintea pe care o alegi, povestile pe care i le spui, atitudinea ta, toate acestea determina reusita intalnirii. Chiar daca e prima, sau chiar daca ai deja o relatie.

Esti emotionata, speriata si confuza in acelasi timp, pentru ca nu vrei sa dai gres. Iti doresti sa il cuceresti sau re-cuceresti, asa ca trebuie sa fii… perfecta. In functie de locatia intalnirii, Miss Grey iti recomanda trei idei de tinute si cateva sfaturi care te vor ajuta sa creezi momente memorabile:

1. Daca intalnirea ta romantica are loc intr-un cadru mai pretentios, cum ar fi un restaurant, un pub de fite, teatru, cinema, opera sau alte locatii din aceeasi categorie, in mod clar nu poti sa te prezinti cu un tricou pana la genunchi, pantaloni scurti si un ghiozdan in spate. Opteaza pentru o rochie eleganta, de preferinta scurta (nu de alta, dar imbinarea intre tinuta provocatoare si inocenta este de foarte mare efect); rochia Lolita alba, de la Miss Grey, se incadreaza perfect acestui tipar:

Poart-o cu incredere, cu o coafura relaxata si feminina, fara a abuza de accesorii. Vei inspira eleganta, senzualitate si romantism, toate cu ajutorul unei rochite simple, dar de efect!

2. Plimbarile simple prin oras pot fi alta varianta de desfasurare a unei intalniri romantice. Poate ca va opriti sa admirati vitrine, sa mancati o inghetata, sa va odihniti pe o banca, sau sa faceti conversatie cu diverse cunostinte pe care le gasiti in drumul vostru. Indiferent de situatie, pentru plimbarile in oras se recomanda rochiile casual, care sa iti puna in evidenta feminitatea permitand, totusi, sa ai o aparitie dulce si simpla. Alege, in cazul asta, rochia Print Rose, trei sferturi, din material elastic, si intr-o culoare feminina, care se muleaza exact pe formele tale:

3. Poate ca tu (sau voi), vedeti intr-o intalnire romantica dinamism, actiune, distractie si amintiri de povestit nepotilor si prietenilor la terasa. In acest caz, e posibil ca momentul vostru sa se desfasoare in aer liber: probabil la o plimbare cu bicicleta, cu barcuta sau vaporasul, paint-ball, jogging sau explorand natura. Pentru acest tip de intalnire ai nevoie de o tinuta lejera, in acord cu genul de activitati pe care il desfasurati, care sa te puna, totusi, in valoare;

Sa te prezinti intr-un astfel de loc cu tocuri si rochite, ar insemna sa il ajuti sa isi creeze o impresie proasta despre tine si sa iti iei adio de la o a doua intalnire (asta in cazul in care te afli la o prima intalnire romantica). In caz contrar, nu-l vei face decat sa regrete ca te-a ales.

Opteaza cu incredere pentru tricoul Smile, din bumbac fin si personalizat cu un mesaj simpatic, care il va face chiar si pe el sa zambeasca si sa te vada intr-o ipostaza dragalasa si  jucausa:

Alb, cu aplicatii colorate in jurul gulerului, poate fi asortat de minune cu pantaloni scurti de orice culoare (sau fustite sport), si cu incaltaminte comoda. In mod clar, il vei impresiona placut si te vei simti, si tu, extrem de comod!

Acestea sunt numai trei optiuni pentru posibile situatii ale desfasurarii intalnirilor romantice. Intra pe www.MissGrey.ro, viziteaza magazinul nostru online si alege-ti rochii, bluze, tricouri cu mesaj, salopete, pantaloni sau  fuste, pe care sa le porti la intalnirea ta romantica!

Missgrey @ Aug 08, 2014 +