rootfoot

Avantajele rochiilor de seara lungi

Ideea rochiilor de seara starneste interesul fiecarei femei. In plus, rochiile de seara lungi sunt o provocare pentru fiecare femeie care doreste sa aiba o aparitie impresionanta la un eveniment, fie ca este vorba despre o nunta, baluri de absolvire, un botez sau alte ceremonii speciale. Cand ne gandim la ce anume simbolizeaza rochiile pentru noi, primele lucruri care ne vin in minte sunt eleganta, feminitatea si senzualitatea. In plus, exista o gama foarte variata de modele care se potrivesc oricarei femei, indiferent de forma corpului sau de inaltime.

Este deja bine-cunoscut faptul ca ocaziile si evenimentele speciale sunt indicate atunci cand ne dorim sa purtam rochii lungi. Bineinteles, exista si situatii exceptionale in care putem purta diverse modele sofisticate de rochii lungi, cum ar fi plimbarile in parc sau pe maul marii. In aceste situatii, trebuie sa avem in vedere faptul ca este recomandat sa purtam rochii lungi mai putin elegante si mai putin accesorizate. In contrast cu astfel de situatii si momente, balurile mascate, nuntile sau balurile de absolvire sunt exact situatiile in care rochiile lungi sofisticate si elegante sunt mai mult decat bine-venite. Principalul avantaj al unei rochii de seara lungi este acela ca, daca sunt bine alese, vei avea cea mai spectaculoasa aparitie. 

De exemplu, daca ai un bust generos, evita sa porti rochii de seara cu un decolteu care este prea adanc. De asemeena, trebuie sa fii foarte atenta si atunci cand alegi culoarea rochiei: este esential sa se potriveasca perfect cu culoarea pielii tale (si cu accesoriile si pantofii pe care ii alegi).

long-evening-dressRochiile de seara lungi reusesc sa ascunda foarte multe dintre complexele pe care femeile le au. Acest tip de rochii este ideal atat pentru femeile cu forme, cat si pentru cele foarte slabe. De ce? Simplu: rochiile lungi iti long-evening-dressacopera picioarele (fie ca sunt prea subtiri, sau nu sunt drepte, sau cu orice alte defecte). In functie de modelul ales, rochiile de seara lungi pot ascunde atat soldurile sau burtica, cat si genunchii prea ascutiti.

Indiferent de evenimentul la care alegi sa pariticpi, poti opta intotdeauna pentru or ochie de seara lunga, fara sa stai pe ganduri. Daca alegi cu atentie, tinand cont de avantajele si dezavantajele pe care le ai, poti reusi sa iti construiesti un outift extraordinar. Poti atrage atentia asupra bratelor tale, asupra taliei, a gatului, coafurii etc. Trebuie doar sa te cunosti pe tine si coprul tau suficient de bine, si sa ai in vedere cateva detalii despre modul in care trebuie alese culorile astfel incat sa arati ireprosabil, oriunde si oricand.

Miss Grey iti recomanda rochia de seara albastra Loris, confectionata din voal de matase albastra si cu bust din dantela. Lunga, cu o centura subtire care iti accentueaza subtil talia, reprezinta alegerea ideala pentru acele ocazii la care iti doresti sa stralucesti.

Rochia de seara lunga Darcy, cu o aplicatie pretioasa in taloie, este recomandata femeilor care isi doresc o aparitie eleganta, delicata si provocatoare simltan. In plus, voalul de matase din care este confectionata adauga un plus de farmec intregii tinute.

Missgrey @ Aug 09, 2014 +